Sjors ten Tije
Sjors ten Tije Extra 11 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit lees je in Autovisie Magazine nummer 25!

Sinds afgelopen donderdag ligt het nieuwe nummer van Autovisie Magazine weer in de schappen. Dit kun je verwachten!

Hij prijkt vol trots op de cover: de TOYOTA GR86. Terecht, want het is nog steeds ultiem automobiel driftspeelgoed dat nóg verder is bijgeslepen ten opzichte van z’n voorganger. In dit nummer lees je onze eerste test. Daarnaast reden we ook uitgebreid met de VOLKSWAGEN MULTIVAN, de hoop voor grote gezinnen. Hij is er bovendien enkel als plug-in hybride, en is daarom een stuk interessanter voor de particulier. Én we reden met een heerlijk Amerikaans feest- en afscheidsnummer, de FORD RANGER MS-RT.

De Rit

In onze vaste rubriek ‘De Rit’ lees je ons uitgebreide gesprek met MARK ROBERTS, de man die onder de vleugels van Gordon Murray aan de McLaren F1 meewerkte. Hij is inmiddels overgestapt naar een elektrische start-up die elektro-auto’s bouwt op basis van Mustangs, waarover hij alles vertelt.

Foto: Lies de Mol

Voor de Vintage-rubriek reisden we af naar Frankrijk, om daar de zestigste verjaardag van de legendarische RENAULT 4 te vieren. We reden er uitgebreid met de fraaie Parisienne en vertellen je het boeiende verhaal over een van de bekendste Franse auto’s ooit. Hans Bodeweges vertelt in Uw Garage over zijn liefde voor dwergauto’s en zijn unieke SHELTER uit 1958.

Moderne en elektrische Renault 4 lijkt er echt te komen, dit is ‘m!

Foto: Arno Lingerak

Reportages

We genieten nog één keer, misschien wel voor de laatste keer, van een achterwielaangedreven sportieve vierzitter met otto-motor. Word je gelukkiger van de eenvoudige FORD MUSTANG MACH 1 of kun je beter afkicken met een hightech BMW M3 COMPETITION? De gloednieuwe DACIA SPRING, de goedkoopste elektro-auto van het moment, zetten we tegenover een gebruikte KIA SOUL EV. De Roemeen moet namelijk vooral wakker liggen van tweedehands EV’s. Wint-ie het duel?

Foto: Martijn Bravenboer

Singletest

De BMW IX is het nieuwe elektrische vlaggenschip uit Beieren, maar weet-ie te overtuigen? Dat mag hij helemaal alleen doen in onze singletest, waarin we de elektro-SUV beoordelen op z’n uitrusting, comfort, functionaliteiten, prestaties en rij-eigenschappen. Uiteraard vind je ook alle mogelijke testresultaten van het veelbesproken model.

Foto: Martijn Bravenber

De nieuwe Autovisie magazine vind je nu in je plaatselijke supermarkt of boekenwinkel. Liever ons magazine digitaal lezen? Kijk hier hoe dat moet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.