Autovisie
Autovisie Video 27 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

VIDEO: De meeste extreme Lamborghini Urus van Nederland

Met bijna 100 stuks is de Urus het meest geregistreerde Lamborghini-model op Nederlands grondgebied en dan zou het kunnen -de kans is uiterst klein, maar hij bestaat- dat de Urus-liefhebber zijn SSUV niet bijzonder genoeg meer vindt. Tenzij je hem een persoonlijke touch laat geven. Door Mansory bijvoorbeeld.

Zie hier de enige Lamborghini Urus in Nederland met het Mansory Venatus-aankleding. Hoe bizar is dit exemplaar? Hij is van voor tot achter gerestyled. Alleen de deuren en het dak neemt de Mansory Venatus van het originele model over. Alle andere plaatwerkdelen zijn van de Mansory-tekentafel gekomen. En indien je dat wenst, kleedt Mansory ook het interieur naar je persoonlijk smaak aan. Blauw, geel of groen, leder of alcantara, je kunt je wensenpakket op de burelen van het Duitse bedrijf neerleggen en de SSUV wordt aangekleed zoals je wilt.

Waarom wordt vrijheid Mansory beperkt?

Dit is de enige op Nederlands kenteken dus. Binnenkort levert het autobedrijf deze in opdracht van de klant opgebouwde Mansory Venatus af. Hoe is de auto samengesteld? Wat is er aan het interieur gedaan? Wat is er vanuit Mansory allemaal mogelijk? Is ook de motor onder handen genomen? Waarom wordt de vrijheid van Mansory beperkt?

De Nederlandse Mansory Venatus

Op deze vragen geeft Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen antwoord. Hij stelt de Nederlandse Mansory Venatus exclusief aan je voor. Hij laat ook horen hoe de Urus na de Mansory-behandeling klinkt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.