Ramon Mens
Ramon Mens Video 18 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Kom je kijken op Autovisie Cars & Coffee XXL?

Wat auto’s betreft zit Autovisie Cars & Coffee XXL helemaal vol – ruim vierhonderd mensen hebben hun trotse bezit aangemeld – maar wie gewoon een kijkje wil komen nemen, is natuurlijk nog steeds meer dan welkom. Onze parkeerruimte is echter beperkt, dus raden we bezoekers aan met het openbaar vervoer te komen (station Amsterdam Sloterdijk ligt op loopafstand).

Overigens brengen niet alleen onze deelnemers prachtige klassiekers, sportwagens en andere interessante vierwielers mee, ook de redactie van Autovisie komt met veel moois, waaronder een paar heuse primeurs. Daarbij openen we de Nationale Auto8Daagse, stellen we de nieuwe presentator van RTL Autovisie voor en spelen we de finale van de Autovisie Kennisquiz.

“De redactie van Autovisie komt met veel moois, waaronder een paar heuse primeurs”

Verder is er uiteraard gratis koffie en bieden we autobezitters de mogelijkheid om hun heilige koe op een rollenbank en/of op een heuse Autovisie-cover te laten zetten. De mannen van Mequiar’s zijn er voor de broodnodige poetstips, EPS kan u alles vertellen over uitlaten en Webasto laat zien hoe een schuifdak wordt ingebouwd.

‘Last but not least’ is er vanzelfsprekend de aankomst en het vertrek van alle deelnemers. Hoe dat eruit ziet en vooral hoe dat klinkt, zie je in onderstaande video’s, die tijdens de vorige editie van Autovisie Cars & Coffee XXL zijn geschoten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.