Autovisie
Autovisie Video 8 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Ferrari F40, Bugatti EB110, Alfa SZ en nog dik 50 auto’s in Knokke onder de hamer

Een Zoute GP (7-10 oktober) in het Belgische Knokke is niet compleet zonder de Zoute Sale 2021 van Bonhams. Ook tijdens de 2021-editie gaan er weer tientallen exclusieve, bijzondere, memorabele auto’s onder de hamer. Het klapstuk belooft een Bugatti EB110 Supersport te zijn, maar er is nog meer te zien. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen laat de auto’s aan je zien en vertelt er op zijn specifieke manier meer over.

Op zondag 10 oktober 2021 gaan er tijdens de Zoute GP meer dan zestig kavels onder de hamer. Niet alleen auto’s, maar ook enkele junior cars en kleine motorfietsen. Het aanbod komt uit diverse landen. Ook nu staan er auto’s uit Nederland in de immense tent aan de Belgische kust. De vraag is uiteraard hoeveel auto’s er na de veiling naar Nederland komen. Bijvoorbeeld de Facel Vega, de Alfa 75 IMSA en Bugatti EB110 Supersport waren eerder al in ons land aanwezig.

lees onder de foto’s verder

Catalogus Zoute Sale 2021

Benieuwd naar de historie van alle aangeboden modellen? Bekijk dan hier de catalogus van Bonhams, waarin het levensverhaal per specifieke auto staat vermeld. Nieuwsgierig naar de auto’s die in 2018 of 2019 tijdens de Zoute Sale werden geveild, check dan hier de video’s:

– Zoute Sale 2018

Zoute Sale 2019

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.