Autovisie
Autovisie Video 28 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Dit is de dikste Audi RS6 die mogelijk is | Sjoerds Weetjes #171

Voor de nieuwste generatie Audi RS6 Avant zocht de fabrikant de limiet op. Dan hebben we het niet over het prestatieniveau van de snelle stationwagon en ook niet over de topsnelheid van het Audi Sport-monster.

De Audi RS6 Avant is dik, heel dik. En dat kun je letterlijk nemen. In deze aflevering van Sjoerds Weetjes vertelt Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen je waarom de carrosserie van de RS6 Avant zó dik is. Je hoort een verhaal dat nooit eerder is verteld.

Sjoerds Weetjes

Elke week praat Sjoerd autoliefhebbers bij over bijzondere en opvallende zaken van bepaalde types of legt hij een vergrootglas op eigenaardigheden van specifieke modellen. Deze week aandacht voor de extra brede carrosserie van de RS6 Avant. Eerder besprak hij al het unieke karakter van de McLaren P1 GTR, legde hij uit hoe een concept car tot stand of verklapte Sjoerd hoe je met een hypercar over een drempel komt.

Volgende aflevering

In aflevering 172, die op 6 maart in première gaat, stelt Sjoerd de Mercedes-AMG GT R Pro aan je voor en onthult Sjoerds Weetjes je het verhaal achter de sportcoupé.

Kun je geen genoeg krijgen van de Audi RS6 Avant? Kijk dan ook Peters Proefrit 44: Audi RS6 Avant

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.