Sjors ten Tije
Sjors ten Tije Video 25 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Deze Volvo T-5R (1994) is een twijfelgeval – Uw Garage

Bij Jurgen Pauwels staat eigenlijk altijd een leuke auto voor de deur. Een beetje handel, vooral veel hobby. Zoals deze Volvo T-5R. 

Ik heb op mijn zeventiende met mijn pa een Kevertje gerestaureerd, dus toen ik achttien was had ik meteen een eerste auto. Ik ben niet technisch, ik moet nu eigenlijk alles laten doen. Maar ik kon me bij die restauratie evengoed nuttig maken; schuren en dat soort dingen. Mijn vader is gelukkig wél heel technisch dus samen ging dat prima. Na zo’n anderhalf jaar ging de Kever niet hard genoeg, toen kocht ik een Renault 5 GT Turbo.

Golfjes en Alfa

Een hele slechte. Een klassiek verhaal; achteraf grappig, maar destijds dacht ik: waar ben ik aan begonnen? Daarna kwamen er wat Golfjes en een Alfa en tegenwoordig heb ik een zakelijke auto en koop ik af en toe iets leuks voor er bij. Een soort rijdende handel, als ik het weer kan verkopen zonder daar op toe te leggen doe ik dat. Zo heb ik de afgelopen tijd best wat leuke auto’s gehad. Ik doe het naast mijn gewone werk, het is echt een hobby.

Wil je alles lezen over Jurgen Pauwels en zijn Volvo T-5R? Doe dat dan in Autovisie Magazine nummer 26, nu in de winkels. Daar lees je ook over de jaarlijkse Supertest, en hoor je dus wat de lekkerste stuurmansauto van 2022 is. Goede reden om ‘m te kopen, toch? Liever digitaal lezen? Via deze link ontdek je hoe dat moet.

Uw Garage

Ben of ken jij iemand met een interessante auto en een interessant verhaal? Geef die persoon dan op voor Uw Garage! Dat kan door een mail te sturen naar [email protected] en wie weet komen we binnenkort bij jou langs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.