Autovisie
Autovisie Video 24 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Achter de schermen bij Sjoerds Weetjes in 2021

Nog een week en het jaar zit er alweer op. Meer dan vijftig afleveringen van Sjoerds Weetjes gingen dit jaar ‘on air’. In deze episode blikken we terug op enkele van die video’s. Nu belichten we niet het onderwerp, maar de totstandkoming van de video. Want waar kwam het Lexus-instrumentarium vandaan? Hoe kreeg Sjoerd de Aston Martin One-77 voor de camera?

Dit jaar publiceerden we meer dan vijftig nieuwe afleveringen van Sjoerds Weetjes en deze uitzending is alweer nummer 270 die in iets meer dan vijf jaar is gerealiseerd. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen legt elke aflevering zijn loep op een bepaald item van een specifieke auto. Hij vertelt je onder andere het verhaal achter de auto of laat je bijzondere items zien. Dat Sjoerd een liefhebber is, laat hij ook in deze aflevering zien.

Toyota Aygo X
Noel van Bilsen

Afspeellijst Sjoerds Weetjes

In twee delen

Aangezien er achter bijna alle video’s wel een opvallend verhaal zit, beperken we ons tot een klein aantal afleveringen. Toch, het zijn twee afleveringen geworden. Dit is deel één. In aflevering 271 het vervolg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.