Stijn Kuster
Stijn Kuster Video 25 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit vonden jullie de 5 leukste Autovisie-video’s van 2022

Autovisie is ieder jaar druk om video’s te maken voor de liefhebbers. Van Sjoerds Weetjes en rijtests tot Uw Garages en duurtestvideo’s, ook dit jaar kwam er weer van alles voorbij.

Zowel op YouTube als onze eigen site werd er veel geliket, gereageerd en geabonneerd. Deze vijf video’s werden door jullie het meest bekeken.

De vijf leukste video’s van Autovisie 2022

1. Camper van wielerteam Jumbo-Visma

Het wielerteam Jumbo-Visma heeft een van de grootste en luxueuste campers van Nederland. De camper heeft drie douches, grote zetels, is 14 meter lang en kost meer dan een half miljoen euro. Autovisie nam een kijkje bij de camper.

2. Wat je (niet) moet weten over de nieuwe Mercedes GLC

Het is niet allemaal elektrisch wat de klok slaat binnen Mercedes-Benz. Tijdens het productoffensief van de EQ-modellen komt ook een nieuwe GLC. Sjoerd van Bilsen vertelt je alles over het 2023 model.

3. Dacia Jogger: onvoorstelbaar veel auto voor 20 mille

De video op plek drie is een van de goedkoopste modellen van het jaar: de Dacia Jogger, die in vijfzits configuratie en op LPG al vanaf 19.150 euro rijklaar met je mee mag. Dries van den Elzen neemt je mee in onderstaande video.

4. Het geluid van de Ferrari Purosangue

Van een van de goedkoopste auto’s van het jaar, naar een auto in een hele andere klasse. Ferrari Purosangue is een bijzondere auto – helemaal voor Ferrari. Maar jullie waren met name benieuwd naar het geluid van de V12.

5. Wat je (niet) moet weten over de Toyota Corolla Cross

Toyota trok dit jaar het doek van de Corolla Cross. Een model dat eind 2022 al naar Europa kwam. De auto lijkt op een nieuw model, maar dat is niet helemaal waar. Hoe dit zit, zie je in onderstaande video. Wil je meer video’s zien? Klik dan hier.

Waarom de Honda Civic Type-R zijn astronomische prijs tóch waard is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit vonden jullie de 5 leukste Autovisie-video’s van 2022
Sluiten