Remco Slump
Remco Slump Nieuws 18 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Jammer joh! Zelfs deze betaalbare Bentley kun jij niet kopen

Voor de ‘goedkoopste’ Bentley ben je in Nederland al een paar ton kwijt, dus erg betaalbaar is het merk niet. Tot nu, want hoe duur kunnen deze sneakers nou zijn? Dat meldt Bentley niet. Wel merkt de fabrikant fijntjes op dat jij ze in ieder geval niet kunt kopen.

Wij weten weinig van sneakers, om eerlijk te zijn. Maar kennelijk is Dominic Ciambrone een bekende naam in het wereldje. Hij is de oprichter van The Surgeon, een collectief creatievelingen uit Los Angeles, dat custom-made schoenen ontwerpt.

Sneakers geïnspireerd op Bentley

Ciambrone heeft in samenwerking met Bentley een collectie sneakers bedacht, die zijn geïnspireerd op de auto’s van het Britse luxemerk. Nog vóór het einde van 2022 onthult Bentley een unieke auto die bij deze schoenen hoort.

Speciale auto voor bij de schoenen

Die zogeheten 1-0f-1 Bentley x The Surgeon is te koop. De toekomstige eigenaar krijgt een bijpassend paar zwarte sneakers, de Bentley x The Surgeon Adidas Forum Low. Geïnteresseerden kunnen nu al naar hun dealer stappen.

Bentley The Surgeon

Denk je nou: ‘Ja maar, we hebben het model nog niet eens gezien’, dan verraad je dat je geen miljoenen op de bank hebt. Want rijke mensen kopen bijzondere auto’s blind. Maakt niet uit hoe het ding eruit ziet, als de buurman hem maar niet heeft.

Vier sneakers, alleen voor klanten

The Surgeon heeft vier sneakers ontworpen. Ze zijn geïnspireerd op de materialen die Bentley in zijn auto’s gebruikt en de manieren waarop ze gestikt zijn. Wij zien op deze foto’s gewoon een aantal Adidas-schoenen, maar wat weten wij nou helemaal …

Bentley The Surgeon

Bentley noemt geen prijzen voor de sneakers. En dat is logisch, want jij mag ze niet kopen. Van iedere schoen worden maar tien exemplaren gemaakt. Ze zijn allemaal gereserveerd voor verzamelaars en Mulliner-klanten.

Bentley The Surgeon
The Surgeon

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.