Autovisie
Autovisie Nieuws 21 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

Zelfbouw-supercar van The Joker: Vaydor G35

Het moet een van de grootste superheldenfilms ooit worden. In het najaar komt Suicide Squad in de bioscoop en jij kunt alvast beginnen aan de bouw van de auto van The Joker, de Vaydor G35.

De auto van The Joker in de film Suicide Squad, de Vaydor G35.

De naam geeft het al een beetje prijs. De Vaydor G35 is namelijk gebaseerd op de Infiniti G35. Later dit jaar is hij te zien als de auto van The Joker, in de film Suicide Squad. Hieronder de trailer van de nieuwe film, waar de auto op 1 minuut en 25 seconden heel (héél) even te zien is:

Vaydor heeft een zeer extreme bodykit voor de G35 gemaakt, waardoor hij compleet onherkenbaar wordt. Vleugeldeuren, een andere voorruit, andere wielen en een achtervleugel die niet zou misstaan op een GT3 racewagen maken het geheel af. Volgens Vaydor is de kit zelf te monteren en hoef je geen zaag in de G35 te zetten. Ook kun je 90% van de onderdelen die je nodig hebt voor de bouw gebruiken van de Infiniti. Er gaat alleen wel wat tijd in zitten…

Optioneel kun je de 3,5 liter V6 van de Infiniti laten tunen tot 400 pk. Er is zelfs een twinturbo-variant van de Vaydor G35 geleverd met 1.000 pk. Verder kun je het interieur compleet laten aanpassen, om er meer een supercar van te maken. Je begrijpt het al: dit doe je minder gemakkelijk zelf in de garage.

De Vaydor G35 is ook te bouwen als cabriolet.

De prijs van al dit moois? Zo’n 35.000-55.000 euro, bovenop de prijs van een Infiniti G35 van 2003 tot 2006. Dan moet je toch wel een heel grote fan zijn van The Joker én heel erg graag geen Lamborghini Gallardo, Aston Martin DB9, Porsche 911 of Bentley Continental GT willen. Voor meer inspiratie hier een zoekopdracht op gaspedaal.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.