Volgende Hyundai Santa Fe beter in beeld

De nieuwe Hyundai Sante Fe is weer een stuk dichterbij gekomen, nu de fabrikant twee foto’s van designschetsen heeft vrijgegeven. De nieuwe SUV debuteert begin maart op de Autosalon van Genève 2018.

Hyundai Santa Fe

Leuk dat Hyundai de eerste foto’s de wereld in stuurt, maar een begeleidend schrijven zit er niet bij. Het blijft gissen naar de eerste informatie. Dat de nieuwe, vierde generatie Santa Fe voortborduurt op de designstijl van de nog verse Kona, onthulde Autovisie al vorig jaar. Hyundai’s ontwerpchef Peter Schreyer liet in gesprek met Autovisie weten dat de vormtaal van de Kona voor alle toekomstige SUV’s gebruikt zou worden. Zodoende heeft de nieuwe Santa Fe ook de gescheiden lichtunits, wat dus kenmerkend voor de SUV’s van het merk is. De Cascada-grille kom je op alle modellen tegen, zoals de hatchbacks van de Koreaanse autobouwer. Hyundai Santa Fe

Autosalon van Genève

Hyundai presenteert de nieuwe Santa Fe op de Autosalon van Genève 2018. Voor aanvang van de tentoonstelling zal de fabrikant alle details onthullen.

Review: Hyundai Kona (2017)