Bart Oostvogels
Bart Oostvogels Nieuws 25 feb 2015
Leestijd: 2 minuten

Tover een Honda NSX op tafel!

Wat McLaren deed ten tijde van de P1 doet Honda nu ook met de fonkelnieuwe NSX: een app ontwikkelen waardoor de NSX direct voor uw neus verschijnt op tafel.

“Het maken van dit verhaal nam meer dan een maand in beslag”

En om het dan toch maar even te melden: het maken van dit verhaal nam meer dan een maand in beslag! Hoezo dan, vraagt u zich misschien af? Om de app te gebruiken heeft u een speciale foto nodig die de app herkent. Die foto is nergens te bekennen, ook niet op de websites van Honda en Acura. Na onderzoek bleek dat de foto van een rode NSX alleen in postervorm is uitgedeeld op de autoshow van Detroit afgelopen januari. Van een digitaal exemplaar was geen sprake.

Een verzoek bij Honda Amerika moest uiteindelijk zorgen dat er een poster via post naar de redactie werd gestuurd. Na ruim een maand wachten belandde de envelop met daarin een opgevouwen (tja, die Amerikanen) folder op mijn bureau. De papieren folder is vervolgens ingescand zodat u hem kunt gebruiken. De foto in hoge resolutie downloaden kan hier of u slaat simpelweg bovenstaande foto op. Print hem uit of zet hem fullscreen op uw computer- of tabletscherm voor de beste ervaring.

DOWNLOADEN
Het enige wat u daarna nog nodig hebt is de app ACURA NSX eXperience om de auto tot leven te wekken. Honda heeft de app ontwikkeld voor de iPhone en iPad. Android-gebruikers vallen helaas buiten de boot. Met behulp van de app kunt u de NSX direct op tafel toveren en hem aandachtig bekijken. En dat niet alleen, want de app biedt eveneens de mogelijkheid het hele interieur rond te kijken.

De app (99,3 MB) downloaden kan hier. Vereist is minimaal iOS 7.0 of hoger. De app werkt optimaal met een iPhone 5, 6 of 6 Plus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.