Autovisie
Autovisie Nieuws 12 jun 2015
Leestijd: 2 minuten

Speel de Autovisie Kennisquiz en win!

Bent u een wandelende encyclopedie op autogebied? Durft u de strijd aan met de rest van het land? Doe mee en wie weet staat u straks in de finale van deze unieke kennisquiz. De finale spelen we tijdens de aftrap van de Nationale Auto8Daagse op het evenement Cars & Coffee XXL.

De acht topscoorders van de Autovisie Kennisquiz worden uitgenodigd om tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL op zaterdag 20 juni live de finale te spelen op het podium. De winnaar wint een fabrieksbezoek bij Porsche én een bezoek aan het Porsche-museum.

Speel en win!

Wilt u kans maken op deze prijs? Speel hieronder de Autovisie Kennisquiz en test uw autokennis. U moet 56 vragen beantwoorden, elke vraag levert u extra punten en tijd op. Bij een foutief antwoord verliest u speeltijd. Reageer snel, want de tijd telt af. Als de teller op nul staat, bent u af! Deelnemen kan tot 19 juni.

ACTIEVOORWAARDEN AUTOVISIE KENNISQUIZ
1. Deze actievoorwaarden gelden in aanvulling op bovenstaande en de Algemene Actievoorwaarden, die te vinden zijn op www.tmg.nl/actievoorwaarden.
2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van de Nationale Auto8Daagse en Autovisie.
3. Deelname aan de Actie is gratis en is mogelijk in de periode van 13 juni t/m 18 juni 2015.
4. De Actie bestaat uit 56 multiple choice vragen die ingevuld dienen te worden op www.auto8daagse.nl. De score wordt bepaald door het aantal juiste antwoorden en de snelste tijd. Om mee te kunnen spelen moeten alle gegevens volledig ingevuld zijn.
5. De finale wordt gespeeld op op zaterdag 20 juni tijdens Cars & Coffee XXL op het parkeerterrein van TMG in Amsterdam. De acht hoogst scorende deelnemers worden hiervoor uitgenodigd. Je wordt hiervan op vrijdag 19 juni telefonisch op de hoogte gesteld. Alleen deelnemers die we 19 juni persoonlijk gesproken hebben kunnen meedoen aan de finale.
6. De met de Actie te winnen prijzen zijn niet om te zetten in geldbedragen. Alleen de top 3 ontvangt een prijs.
7. Overige deelnemers worden niet persoonlijk op de hoogte gesteld. De uitslag wordt gepubliceerd op www.auto8daagse.nl.
8. Eventuele klachten over de Actie kunnen tijdens kantooruren worden doorgegeven aan: 088-8248210


Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.