Autovisie
Autovisie Nieuws 13 jun 2015

Autovisie Cars & Coffee XXL: Abarth 500

Op zaterdag 20 juni gaan er in Nederland heel wat garagedeuren open. Het maakt niet uit wat erachter staat – een klassieker, sportwagen, getunede auto of anderszins interessante vierwieler – in groten getale komen ze naar Autovisie Cars & Coffee XXL. In de aanloop naar het Nationale Auto8Daagse-evenement stellen we alvast een aantal bezoekers voor. Dit keer Irene Koenen met haar flitsende Abarth.

Wat voor auto heb je?

Ik heb een Abarth 500 uit 2009. Hij is compleet verbouwd door Custom Dreams uit Purmerend. Er zit een complete bodykit op, een Supersprint-uitlaat en een verstelbaar airride-luchtveersysteem. Verder is mijn volbloed Italiaantje gespoten in een originele Lamborghini-kleur en komt ook het rode leer in het interieur bij dat merk vandaan. Wensen heb ik ook nog. Zo wil ik graag het vermogen nog opkrikken.

Waarom juist deze auto?

Daar kan ik kort over zijn: ik houd van snelle en kleine autootjes. Dus is deze Abarth – ik noem hem liefkozend ‘mister Grey’ – echt ideaal.

Wat is je favoriete herinnering aan je auto?

Mijn favoriete herinnering moet toch de allereerste rit in mijn Abarth zijn. Oh, en de keer dat zelfs twee agenten, die voor het stoplicht naast me stonden, hun duimen naar me opstaken.

Benieuwd naar de auto’s van andere aanwezigen tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL? Bekijk ze hier op Autovisie Facebook. Van 20 – 28 juni vieren we het grootste autofeest van Nederland. Tijdens de Nationale Auto8Daagse worden er diverse events georganiseerd. Bekijk het complete overzicht op www.auto8daagse.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.