Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 10 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie nummer 17

Vanaf 11 augustus is er weer een verse Autovisie verkrijgbaar! Hier alvast een kleine sneak preview van Autovisie nummer 17 met onder andere een dakloze Ferrari en Mercedes.

Verder hebben we reportages over de geliefde BMW M3 E30 en een bijzondere Simca Spider. En tot slot een verrassend spannende dubbeltest van de Kia Sportage en de Volkswagen Tiguan.

REPORTAGE: FERRARI CALIFORNIA T HS VS. MERCEDES-AMG SL 63

Ferrari California T en Mercedes AMG SL 63

De zomer lijkt maar niet echt te komen, dus zochten wij zelf maar de zon op. We organiseerden ons eigen zomerfestival met de California T Handling Speciale en de Mercedes-AMG SL 63.

REPORTAGE: BMW M3 E30

BMW M3 E30

Er zijn van die auto’s die je gewoon gereden móet hebben. Peter Hilhorst kreeg een tweede kans bij zijn ooit afgewezen jeugdliefde: de BMW M3 E30.

DUBBELTEST: KIA SPORTAGE VS. VOLKSWAGEN TIGUAN

Volkswage Tiguan en Kia Sportage

Soms gebeuren er van die onverwachte dingen, zoals Koreanen die het in hun bol halen om Duitsers op de korrel te nemen. Hoe loopt dat af?

REPORTAGE: SIMCA CG 1200 S SPIDER

Simca CG 1200 S Spider

Ja, kijk nog maar eens goed. Dit is geen Alpine A110, maar een Simca. Toch is de gelijkenis geen toeval – en bovendien gaat die verder dan alleen uiterlijk.

LEES AUTOVISIE MAGAZINE DIGITAAL

De nieuwste editie van Autovisie magazine is vanaf morgenvroeg ook te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via de Android app (ook gratis voor abonnees).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.