Autovisie
Autovisie Nieuws 12 mrt 2015
Leestijd: 2 minuten

Sneak preview Autovisie magazine editie 6

Op de deurmat en in de winkel treft u vandaag weer een verrassend vers nummer van Autovisie magazine. Voor wie niet kan wachten alvast een klein voorproefje van enkele verhalen waarvan u de komende dagen heerlijk kan genieten vanuit uw luie stoel.

De Rit: Job Smeets

Hij is een bekend kunstenaar en ontwerper die ervan houdt om tot het randje te gaan. Zijn smaak wat betreft auto’s is compleet het tegenovergestelde. Job Smeets zweert bij zwarte en witte Porsches. Zijn bedrijf Studio Job combineert het ontwerpen van producten voor prestigieuze merken als Bulgari met in zeer kleine serie geproduceerde kunstwerken. Tot de meeste recente werken van Studio Job behoort een bronzen sculptuur van de Porsche 911 S, waarmee Steve McQueen in de film Le Mans reed.

“Ik ben onder de streep niet zo’n estheet, de vormen moeten gewoon kloppen”

 

Reportage: BMW M4 vs. Lexus RC F

Een cultuur clash, zo kunnen we het duel tussen deze twee potente jongens het beste omschrijven. De natuurlijk ademende V8 in de Lexus RC F versus de dubbel geblazen V6 in de BMW M4. Met de IS F kon Lexus de dominantie van de BMW-modellen niet doorbreken. Lukt dat wel met de RC F? Een confrontatie met de M4 op straat en op een Frans circuit beantwoordt de vraag.

“Druk je de RC F na een stuuravontuur stevig tegen je aan of hunker je naar de M4?”

 

Vintage Reportage: Ondergeschoven kindjes

Betaalbaar en Porsche, het is geen voor de hand liggende combinatie. Toch heeft het merk een traditie als het gaat om toegankelijke jongensdromen. Bijna allemaal kregen ze bij introductie kritiek. Was dat wel terecht? Olof van Joolen gaat op pad met een Porsche 912, 914 2.0 en 924.

“Noem de 914 alstublieft geen VolksPorsche of nog erger ‘Vopo'”

Test: Audi A6 2.0 TDI ultra vs. Infiniti Q70 2.2d

Wie levert het beste businessmodel, waar je ook privé nog echt van kunt genieten? Audi met zijn A6 2.0 TDI ultra of Infiniti met de Q70 2.2d? Jaco Bijlsma onderwierp beide aan een stevige test.

“Het Infiniti-onderstel is aangenaam soepel, zonder al te los aan te voelen”

 

Lees Autovisie magazine digitaal

De laatste editie van Autovisie Magazine is nu te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of te lezen via Blendle (klik om complete editie te openen).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.