Autovisie
Autovisie Nieuws 12 mrt 2015

Test de Lexus NX 300h met ons mee!

Samen met Lexus biedt Autovisie u de kans om een lang weekeinde met onze Lexus NX 300h duurtester op pad te gaan.

De Lexus NX 300h is inmiddels een graag geziene gast op de redactie. Na een positieve eerste rijindruk, een overwinning op de Audi Q5 in een dubbeltest en anderhalve maand verblijf in onze duurtestgarage (nou ja, we halen ‘m er ook geregeld uit…) zijn we overtuigd van zijn kwaliteiten.

“Word Autovisie-testredacteur voor een weekend”

Maar we zouden graag eens een boompje met u opzetten over het gewaagde uiterlijk en de unieke aandrijflijn van de auto. Het hoekige plaatwerk, het moderne interieur en de 197 pk sterke hybride-aandrijflijn vragen om rijders die geen moeite hebben om out of the box te denken en iets nieuws te proberen. Daarom nodigen Autovisie en Lexus drie personen uit om zelf te ervaren wat ze van de NX 300h vinden*.

Wanneer?

Op vrijdag 27 maart wordt u om 10.30 uur, desgewenst met een introducé, ontvangen bij Lexus Amsterdam, waar u een presentatie zult krijgen over het merk Lexus en in het bijzonder natuurlijk de NX 300h. Rond 13.30 uur kunt u vervolgens met de NX 300h en een goed gevulde goodiebag op stap, om een weekend lang van de auto te gaan genieten.

Genieten zullen u en uw introducé zeker op maandag 30 maart. Na inlevering van de auto om 12.00 uur gaan we tijdens een lunch over uw ervaringen napraten. Dat alles vindt plaats bij Brasserie NL, een restaurant dat is gevestigd in het rijksmonument Dr. Neherlab te Leidschendam. Brasserie NL is aangesloten bij Les Jeunes Restaurateurs d’Europe, een door Lexus ondersteunde vereniging van 340 restaurateurs tot 42 jaar oud, die hoogwaardig culinair vakmanschap combineren met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Topkok Ruben van Dieten zal daar voor ons een lunch samenstellen. Uiteraard is er ook iemand van de Autovisie-redactie aanwezig, zodat er uitgebreid kan worden nagepraat over de testrit. Het programma is omstreeks 14.00 uur afgelopen.

Aanmelden

Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken op deze fantastische belevenis, is vóór 19 maart uw gegevens hieronder achter te laten. Vervolgens zullen wij drie winnaars selecteren, die voor 24 maart persoonlijk bericht krijgen.

UPDATE 19 MAART: INZENDEN IS NIET MEER MOGELIJK

*Winnaars krijgen van 27 t/m 30 maart de beschikking over een Lexus NX 300h (exacte uitvoering nog onbekend). Zij mogen in deze periode circa 1500 kilometer met de auto afleggen. Voor verzekering wordt gezorgd, brandstof is voor eigen rekening.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.