Autovisie
Autovisie Nieuws 8 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Range Rover Evoque Landmark markeert productiemijlpaal

Die schaamteloze Landwind X7 mag dan enorm veel goedkoper zijn dan de Range Rover Evoque. Het origineel lijkt er weinig last van te hebben. De Evoque ging in zes jaar meer dan 600.000 keer ‘over de toonbank’ en dat wordt gevierd met deze speciale Landmark-uitvoering.

246464-01-land-rover-pb-vert-range-rover-evoque-8de631-large-1494000633

Hoewel, gevierd… U mag deelnemen aan de festiviteiten, maar dan moet u wel 66.150 euro meebrengen. Want alleen voor dat geld geeft Land Rover u de sleutels van deze Evoque Landmark (de ‘gewone’ Evoque is er vanaf 45.570 euro).

“U mag deelnemen aan de festiviteiten… Voor 66.150 euro”

Dan is hij uitgerust met een sportiever ogende bodykit en grijze exterieurdetails. Grijs klinkt niet zo lekker, dus strooit Land Rover met namen als Carpathian Grey (voor het panoramische dak), Gloss Dark Grey (voor de 19 inch lichtmetalen wielen) en Graphite Atlas (voor de grille en belettering).

LEES OOK: LANDWIND X7 KOPIE VAN RANGE ROVER EVOQUE? NEE HOOR!

Daarbij is de Evoque Landmark voorzien van een infotainmentsysteem met 10 inch-beeldscherm, een 4G wifihotspot en de Remote Premium-app. Met die laatste kunnen gebruikers onder meer het brandstofniveau controleren, de locatie van de auto opvragen en de portieren vergrendelen.

Range Rover Velar zit tussen Evoque en Sport in

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.