Autovisie
Autovisie Nieuws 2 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Peugeot 508 SW First Edition nu te bestellen

Goed nieuws voor wie met smart zit te wachten op de nieuwe Peugeot 508 SW. De speciale First Edition-uitvoering met een bomvolle uitrusting is vanaf vandaag online te reserveren.

De Peugeot 508 SW First Edition is gebaseerd op de sportief getinte GT-uitvoering. Hij is er met de PureTech 225 benzinemotor of BlueHDi 180 dieselmotor, beide met 8-traps automaat.

De First Edition krijgt een zwarte rand rond de grille en speciale two-tone 19-inch wielen met diamantglans in de kleur ‘Grey Dust’. Voor het exterieur is er keuze uit drie nieuwe kleuren: Dark Blue, Blanc Nacré en Gris Amazonite.

Zebranohout

In het interieur kun je rekenen op Alcantara/lederen stoelbekleding met koperkleurige sierstiksels, zwarte hemelbekleding, LED-sfeerverlichting, aluminium pedalen en speciale portierdorpels. Voor gemakkelijke toegang tot de bagageruimte is een handsfree achterklep standaard en exclusief voor de First Edition is de laadvloer uitgevoerd in Zebranohout met antislipstrips.

Night Vision

De First Edition is volgehangen met alle beschikbare rijhulpsystemen van de Peugeot 508, waaronder de Night Vision-functie. Het 10-inch HD touchscreen, Connect 3D navigatie met spraakherkenning en het premium Focal audiosysteem zijn eveneens aanwezig in de First Edition.

De nieuwe Peugeot 508 SW First Edition is per direct te reserveren via de speciale website. De levering start begin 2019. Inschrijvers wordt op de hoogte gehouden over de prijzen, aangezien die nog niet zijn vrijgegeven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.