Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 18 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Open primeurs en sportieve topmodellen op Cars and Coffee XXL

Komende zaterdag barst voor de vierde keer een groot autofeest los op de parkeerplaats van Autovisie/De Telegraaf . Op zaterdag 21 mei is er plaats voor zo’n 400 auto’s tijdens Autovisie Cars and Coffee XXL. Klassiekers, youngtimers en sportwagens, elke liefhebbersauto’s is welkom. Van Ferrari F40 tot extreme Eend. Heb jij een bijzondere auto in de garage staan, kom dan naar Autovisie Cars and Coffee XXL op zaterdag 21 mei 2016!

Autovisie Cars and Coffee XXL 21 mei 2016

Eerder maakten we al bekend dat onder meer de BMW M2, Mercedes G500 4×4², Ford Focus RS en Volkswagen Golf GTI Clubsport aanwezig zullen zijn. Vandaag hebben we nog meer primeurs voor je in petto:

Mercedes-AMG SLC 43 en Mercedes-Benz S 500 Cabriolet

Lexus GS F

Renault Talisman Estate

Volvo S60 Polestar

Volvo S60 en V60 Polestar - Autovisie.nl -7

GRATIS TOEGANG

Er is op het parkeerterrein van De Telegraaf in Amsterdam zoals gezegd plek voor 400 auto’s. Aan de toegangspoort wordt bepaald of je auto bijzonder genoeg is om het hoofdterrein op te rijden. Is dat helaas niet het geval, dan kun je (eveneens) gratis parkeren op het naastgelegen terrein en toch komen genieten van een heerlijke kop koffie en alle andere auto’s bekijken. Heb je geen auto, maar wil je graag al dat moois bewonderen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. 

De locatie van Cars and Coffee XXL is Donauweg 15 in Amsterdam. Het evenement start om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Aanmelden kan op Facebook!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.