Autovisie
Autovisie Nieuws 17 jun 2020

Ook een streep door Goodwood Festival of Speed en Revival

Het autojaar wordt met de maand treuriger. De organisatie van het Goodwood Festival of Speed zet namelijk ook een streep door de 2020-editie.

Dat is uiteraard en begrijpelijk allemaal te danken aan de wereldwijde coronapandemie en de daaruit voorkomende maatregelen. De organisatie heeft voor dit jaar daarom de stekker uit de twee jaarlijkse evenementen op Goodwood getrokken: het Festival of Speed en Revival.

Nieuwe datum Goodwood Festival of Speed

Het geliefde evenement vindt normaliter in juli plaats (dit jaar van 9 t/m 12), maar was dit jaar door de uitbraak van het virus al verzet naar ‘het einde van het jaar’. The Duke of Richmond kondigde eerder aan dat de organisatie binnenkort met een nieuwe datum zou komen. Dat gebeurt dus niet: er gaat definitief een streep door de 2020-editie van beide evenementen.

De Britse lockdown heeft volgens de organisatie een ‘catastrofale impact’ op de organisatie van het evenement. Het geeft aan dat het er alles aan doet om ‘een toekomst voor onze evenementen te redden’. De pandemie heeft volgens de organisatie namelijk niet alleen invloed op dit jaar, maar ook op de lange termijn.

Online content

Wel zegt The Duke of Richmond dat hij er vertrouwen in heeft dat beide evenementen op Goodwood volgend jaar weer plaatsvinden. In de tussentijd wordt de liefhebber bediend met bijzondere content rondom de twee evenementen, die op het internet zal verschijnen. Meer informatie daarover deelt de organisatie in de komende weken.

Tickets voor de 2020-edities blijven geldig, maar het is ook mogelijk om geld terug te vragen.

Reageer op artikel:
Ook een streep door Goodwood Festival of Speed en Revival
Sluiten