Autovisie
Autovisie Nieuws 3 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Nissan Rogue Rogue is Star Wars-special edition

Van de Nissan Rogue – de Amerikaanse versie van de X-Trail – komt een Rogue One: Star Wars Limited Edition op de markt. Om met Han Solo te spreken: “I have a bad feeling about this.”

nissan-rogue-one-star-wars-story

Voor de duidelijkheid, de officiële naam van de speciale uitvoering is dus – en dit is geen grap – Nissan Rogue: Rogue One Star Wars Limited Edition. Wat er dan zo Star Wars aan de Nissan Rogue Rogue is? Een paar badges op de carrosserie en in het interieur. Badges die samen met Rogue One-producent Lucasfilm zijn ontworpen, aldus Nissan.

“Tijd voor een zevenzits Nissan Quest ‘No, I am your father’ Darth Vader Edition”

Tja, en voor de rest moet de fabrikant zich in allerlei marketingbochten wringen om de link met Star Wars uit te leggen (zowel de auto als de film heten Rogue?). “De Star Wars-reeks verlegt al bijna veertig jaar de grenzen van de technologie”, aldus Jeremy Tucker, pr-baas van Nissan North America. “Nissan doet hetzelf met zijn toonaangevende auto’s, trucks en SUV’s, dus is het niet meer dan natuurlijk dat we samenwerken.”

LEES OOK: NISSAN MICRA GEEN SUFFIG BOLLETJE MEER

Helder! Tijd dus voor een Nissan Murano Crosscabriolet ‘What a piece of junk!’ Millenium Falcon Edition, een Nissan Versa ‘Let’s blow this thing and go home’ Death Star Edition en een zevenzits Nissan Quest ‘No, I am your father’ Darth Vader Edition. De Nissan Rogue Rogue maakt zijn debuut op de autoshow van Los Angeles in november, de film Rogue One: A Star Wars Story gaat op 16 december in première.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.