Autovisie
Autovisie Nieuws 13 jun 2015

Nadruk op Britse klassiekers tijdens Nationale Oldtimerdag

Op zondag 21 juni wordt in Lelystad voor de 31ste keer de Nationale Oldtimerdag gehouden. Het evenement is sinds de jaren tachtig uitgegroeid tot de grootste klassiekermeeting in Nederland en brengt ieder jaar meer dan vierhonderd oldtimers bij elkaar.

nat old

De 31ste editie van de Nationale Oldtimerdag krijgt een Brits tintje, want er is onder meer speciale aandacht voor de thema’s Zeventig jaar bevrijding, Vijfennegentig jaar Bentley en Tachtig jaar Jaguar. Maar bij auto’s alleen blijft het uiteraard niet. Op de Nationale Oldtimerdag is alles te vinden wat er bij hoort: standjes met automobilia, vintage kleding, hapjes en drankjes, straattheater en bijpassende muziek.

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is hét jaarlijks terugkerende festijn voor historische automobielen, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni. Het evenement heeft een uniek podium aan de boorden van de vroeger zo onstuimige Zuiderzee – de Bataviaboulevard in Lelystad. Ieder jaar weten ruim vierhonderd vintage, veteran en classic cars de weg naar dit unieke podium te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk.

Kijk hier voor meer informatie over de Nationale Auto8Daagse.

Reageer op artikel:
Nadruk op Britse klassiekers tijdens Nationale Oldtimerdag
Sluiten