Autovisie
Autovisie Nieuws 17 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Aah, wat lief! Liberty Walk geeft Honda S660 schoudervulling

Kennen jullie Liberty Walk? Dat is een Japanse tuner die supercars bijna letterlijk op de grond legt en ze voorziet van nogal wanstaltige wielkastverbreders. Wij zijn geen fan, maar moeten toch toegeven dat deze Honda S660 werkelijk onweerstaanbaar oogt in zijn veel te grote Liberty Walk-jas.

Alsof het schattige, 63 pk sterke middenmotor sportwagentje ook graag bij de grote jongens wil horen, want ‘zij zijn groot en ik is klein’ is natuurlijk niet eerlijk. Dat weten we van Calimero. Daarom verbergt de LB-Works SSX-660R zijn 830 kilogram wegende lijfje achter Liberty Walk-schoudervulling en nogal serieus ogende slicks.

LEES OOK: HONDA CIVIC TYPE R IS WEER KING OF THE RING

Laat je echter niet afleiden door de naam LB-Works SSX-660R. Er is onderhuids weinig veranderd aan de Honda S660 (die alleen maar in Japan te koop is). Liberty Walk heeft hem alleen luchtvering meegegeven, want al buikschuivend kom je natuurlijk niet eens een oprijlaan af. De gewone S660 is sinds 2015 op de markt en meet slechts 3,4 meter in de lengte, 1,5 meter in de breedte en 1,2 meter in de hoogte. Hij weegt 830 kg.

Honda S660: Kei-hard de lekkerste

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.