Dennis Wilman
Dennis Wilman Nieuws 13 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Land Rover Defender wordt mishandeld in beelden nieuwe James Bond-film

De nieuwe Land Rover Defender moet bestand zijn tegen het wat betere gooi- en smijtwerk. Op de set van de nieuwe James Bond-film No Time To Die krijgt de auto precies dat voor z’n kiezen.

Of de nieuwe Land Rover Defender tegen een stootje kan weten we nog niet. Het model is pas net geïntroduceerd en we hebben nog niet de kans gehad om hem even aan de tand te voelen. Maar als we de mensen achter de nieuwe James Bond-film No Time To Die mogen geloven, dan is de Defender uiterst capabel. En dat zeggen ze niet zomaar. De beelden die we hierboven zien bewijzen dat ze de nieuwe SUV niet met zijden handschoentjes hebben aangepakt.

Defender-X

De Land Rover Defender is door de producenten van de film gekozen om deel te nemen aan een van de belangrijkste achtervolgingsscenes van de film. Hierin zien we een 110 in Defender-X uitvoering terug. Deze auto is een van de eerste die gemaakt is in de nieuwe productiefaciliteit van Jaguar Land Rover in Nitra, Slowakije.

Hij is speciaal voor de film samengesteld in samenwerking met Chris Corbould, Special Effects and Action Vehicles Supervisor van de film. Hij vond het een goed idee om de Defender 110 helemaal in het zwart (Santori Black) uit te laten voeren. Voor de stoere look koos hij voor 20 inch velgen met offroadbanden. Stuntcoördinator Lee Morrison en stuntrijder Jess Hawkins kregen de eer om de nieuwe vierwielers vakkundig te mishandelen.

Aston Martin

In No Time To Die komen natuurlijk ook andere vierwielers voor. Zo weten we inmiddels dat de Range Rover Sport SVR, Land Rover Series III en Range Rover Classic Rover hun opwachting maken. Ook Aston Martin mag natuurlijk niet ontbreken. Het merk komt over de brug met de Valhalla, de DB5, De oude V8 Vantage en de DBS Superleggera.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.