Autovisie
Autovisie Nieuws 29 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Jaguar XF nu ook als ‘Chequered Flag’ uitvoering

In de hoop om de verkoop van de Jaguar XF Saloon en de XF Sportbrake een impuls te geven, presenteert Jaguar de Chequered Flag-uitvoering.

Drie carrosseriekleuren

Kenmerken? Denk onder meer aan speciale badges op de flanken, een sportievere voorbumper, een Black Pack, in carrosseriekleur gespoten zijskirts, een spoiler op de bagageklep en 18-inch Chalice hoogglans zwarte lichtmetalen wielen. Er is keuze uit drie carrosseriekleuren, te weten Yulong White, Santorini black en Eiger Grey.

Jaguar XF MY20 Chequered Flag 1

Uitrusting

Er zijn meer kenmerken, zoals andere instaplijsten met logo’s, een instrumentenpaneel met Dark Hex aluminium afwerking en een volledig met leder bekleed R-Sport interieur in de kleuren Jet/Jet of Jet/Red, beide voorzien van contrasterende stiksels. Navigation Pro met InControl Connect Pro, een 12,3-inch Interactive Driver Display en keyless entry zijn ook inbegrepen. Overigens handig om te weten: het zogeheten Smartphone pack – met Apple CarPlay en Android Auto- is voortaan standaard op alle uitvoeringen van de Jaguar XF.

Jaguar XF SB MY20 Chequered Flag 1

Motoren en prijzen

Er is keuze uit een 2,0-liter viercilinder benzinemotor met 250 pk of 300 pk, met achterwiel- of vierwielaandrijving. Dieselen kan ook. Op het menu staan een 2,0-liter viercilinder dieselmotor met 180 pk (RWD/AWD) of 240 pk (AWD) of een 3,0-liter zescilinder dieselmotor met twee turbo’s en 300 pk en RWD. De nieuwe Jaguar XF 20d Chequered Flag kost minimaal 69.780 euro. De Jaguar XF Sportbrake 20d Chequered Flag is er vanaf 77.610 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.