Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 27 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Deze foto’s uit Forza Horizon 3 ogen echter dan de realiteit

Kijk de komende tijd vooral extra goed naar belachelijk mooie foto’s van auto’s. Dikke kans dat ze niet in het echte leven, maar in Forza Horizon 3 zijn genomen. Die racegame komt vandaag uit.

Forza Horizon 3

Forza Horizon 3

Wellicht ken je dit spel niet, maar heb je wel eens gehoord van Forza Motorsport, de semi-simulatieracegames waarin je vooral zo goed mogelijk moet presteren op het circuit. Beschouw Forza Horizon dan vooral als z’n jolige broertje, waarin je juist naar hartenlust mag spelen in een grote open wereld – zowel op het asfalt als op het onverhard!

Foto’s

Vanaf vandaag is Forza Horizon 3 verkrijgbaar, zowel voor de Xbox One als de PC. De recensie lees je natuurlijk binnenkort in ons magazine, maar laat het alvast duidelijk zijn dat de combinatie van enkele honderden supercars, klassiekers en sportieveling in een virtueel Australië garant staat voor een heleboel plezier.

Net zo indrukwekkend zijn de beelden die je zèlf kunt schieten in de game – een bekende feature uit eerdere Forza-spellen. Vooral de game-experts van het Neogaf-forum weten hoe ze plaatjes kunnen maken die eigenlijk niet van het echt te onderscheiden zijn. En daar genieten we graag van.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.