Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 22 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Fiat Black Friday: twee 500’s voor de prijs van anderhalf

Alleen tijdens Black Friday duurt de vrijdag meerdere dagen. Zo ook bij Fiat. De Italiaanse autobouwer komt met een Black Friday-actie en die geldt niet alleen op vrijdag, maar gedurende een complete werkweek. De actie? Twee Fiats 500 voor de prijs van anderhalve auto.

Voor wie zijn besluit al heeft genomen om een Fiat 500 te kopen, is de week van Black Friday het juiste moment om de knoop door te hakken. Ten minste, als je twijfelt tussen twee kleuren. Want met de actie van het Italiaanse merk kun je nu twee exemplaren voor de prijs van anderhalve Fiat 500 bestellen. Voor het tweede exemplaar betaal je maar de helft. Geen trek in twee auto’s op je eigen naam, maar weet je dat nog iemand een Fiat 500 voor de deur wilt? Dan geldt de aanbieding ook.

Korting per auto

De twee personen moeten er dan onderling uitkomen, wie wat voor welk exemplaar betaalt. Of toch niet? Nee, de korting wordt verwerkt door per voertuig 25 procent in mindering te brengen. Dat percentage wordt berekend over de zogenaamde fiscale waarde, zoals die op de huidige prijslijst 2021 staat vermeld. Het gaat om de netto catalogusprijs van het voertuig inclusief accessoires die af-fabriek in het voertuig zijn gemonteerd. Daar komen nog btw en bpm overheen.

Fiat Hybrid

Alleen Hybrid

Om van de Black Friday-aanbieding gebruik te maken, dient de geïnteresseerde (dienen de geïnteresseerden) hun order tussen 22 november 09.00 uur en 26 november 18.00 uur te plaatsen. De actie geldt overigens niet voor de (Fiat) 500E. Fiat doet alleen de 500 Hybrid in de aanbieding. Dat model beschikt over een 1,0 liter driecilinderbenzinemotor met elektromotor. Het systeemvermogen komt uit op 70 pk. De importeur benadrukt dat de actie niet gecombineerd kan worden met andere acties. Of het dus voordeliger is, moet de geïnteresseerde zelf uitrekenen. Het gebeurt zelden dat Fiat geen korting hanteert of speciale aanbieding op zijn 500 heeft lopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.