Autovisie
Autovisie Nieuws 31 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Ferrari Roma ophalen in stijl? Per helikopter!

“Wat? De Ferrari Roma is klaar voor aflevering? Hold my beer.” Is dat wat de klant dacht, die vandaag zijn nieuwe sportwagen bij de dealer mocht ophalen?

Wat zou jij doen als je hoort dat je spiksplinternieuwe Ferrari Roma klaar staat? De 0-beurt uitgevoerd, het kenteken erop en de verzekering geïnformeerd. Juist, zo snel mogelijk ophalen toch? Wat is de kortste weg? Het navigatiesysteem geeft het antwoord wel. Maar is het ook de snelste wijze om Ferrari-dealer Munsterhuis in Hengelo te bereiken? Nee, zeker niet over de weg. Dus geen auto of motorfiets, de trein al helemaal niet. Per helikopter. En zo arriveerde deze zondag de gelukkige koper van een blauwe Roma bij de Ferrari-dealer. Althans niet binnen, maar buiten, zoals de coronaregels dat voorschrijven. Met de sleutel en sportcoupé in ontvangst gaat het natuurlijk op de terugweg niet om de kortste of snelste route. Vroem, vroem.

James Bond

Het ware verhaal is dat de koper van de Roma van de aflevering een waar feest wilde maken. Hij had liefst een jaar geleden al de sportwagen samengesteld en nu het moment daar was om ‘m op te halen, bedacht hij iets leuks en bijzonders om het heuglijke moment van de sleuteloverdracht te vieren. Hij wilde in James Bond-stijl zijn auto ophalen en dus huurde hij in Lelystad een helikopter, waarin hij op een openbare parkeerplaats in Hengelo arriveerde. Vanuit de lucht was de witte tent met daarin een onder een rode autopyjama verpakte Ferrari Roma zichtbaar. Maar pas na de veilige landing zag de kersverse eigenaar zijn nieuwe aanwinst.

Foto’s Carolien Abbink

Ferrari Roma test

Wil je alles weten over de nieuwe sportcoupé van Ferrari, kijk dan de video hieronder. Benieuwd hoe-ie rijdt? Kijk dan ook de video die daar weer onder staat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.