Autovisie
Autovisie Nieuws 20 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Dutch National Triumph Day een succes

Het weer leek even roet in het spel te gooien, maar met bijna 150 auto’s en meer dan 330 bezoekers was de Dutch National Triumph Day (DNTD) op 12 juli een groot succes.

Leden van de vier Triumph-clubs in Nederland – te weten Club Triumph Holland en de TR-, Stag, en Spitfire clubs – verzamelden zich rond Jachthuis Landgoed Beukenrode te Doorn. Voor wie denkt dat de jeugd niet meer verleid kan worden met oude Britse automobielen, komt bedrogen uit. Terwijl een zeer gemêleerd publiek zich langs de stands met onderdelen begaf, doken liefhebbers van verschillende generaties onder de motorkappen van hun bolides om technische kennis uit te wisselen, maar ook om de concurrentie te onderwerpen aan een nauwkeurige inspectie.

“Dat originaliteit niet heilig is in de Triumph-wereld, bewijst een eigenzinnige Triumph-hotrod”

Gelukkig was de DNTD geen tentoonstelling van trailer queens, getuige de vele deelnemers die hun auto’s met het modder tot aan de spiegels op het gazon parkeerden. Dat originaliteit niet heilig is in de Triumph-wereld, bewijst een eigenzinnige, uit Triumph-onderdelen opgebouwde hotrod met kale aluminium koets. Gedurende de hele dag werd de auto omringd door een grote schare nieuwsgierige petrolheads.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.