Autovisie
Autovisie Nieuws 2 okt 2019

Duik in de prijslijst: Zo kun jij de MG ZS EV samenstellen

MG maakt zich gereed voor de uitlevering van de eerste exemplaren van de batterij-elektrische MG ZS EV met 44,5 kWh accupakket en 262 kilometer range (WLTP). Benieuwd naar hoe jij de MS ZS EV kunt samenstellen? We zetten het in dit artikel op een rij.

Twee uitvoeringen

MG levert de ZS EV als Comfort en als Luxury. De Comfort heeft standaard onder meer 16-inch lichtmetalen wielen, een navigatiesysteem met 8-inch touchscreen en smartphoneconnectie en adaptieve cruise control. Voor de Comfort vraagt MG 29.990 euro. Voor de Luxury-uitvoering vraagt MG in Nederland 31.990 euro. Je krijgt dan als extra’s een panoramadak, stoelverwarming, 17-inch lichtmetaal en Blind Spot Monitoring (BSM).

5 kleuren MG ZS EV mogelijk

MG ZS EV – Dover White (non-metallic)

MG ZS EV – Regal Blue (metallic)

MG ZS EV – Diamond Red (metallic)

MG ZS EV – Aqua Cyan (metallic)

MG ZS EV – Pebbel Black (metallic)

Zijn er opties?

MG houdt het lekker overzichtelijk door slechts twee uitvoeringen aan te bieden. Opties zijn er eigenlijk niet. Je kan natuurlijk een andere kleur kiezen en optioneel levert MG nog een snelle laadkabel (Type 2 met Type 2-aansluiting, 32 A). Voor de rest is alles standaard op de MG ZS EV. MG heeft hier bewust voor gekozen omdat de auto ook online gekocht kan worden. Dan wil je een zo simpel mogelijk bestelsysteem.

Wie is de dealer?

Overigens heeft MG in Nederland Van Mossel uitgekozen als exclusief MG-dealer. Je kan de ZS EV daardoor bij een van de 60 Van Mossel-locaties in Nederland terecht voor onderhoud. Van Mossel start daarnaast twee MG-dealers in Nederland waar de ZS EV te zien is en waar iemand met interesse een proefrit kan maken. Het adres van de eerste locatie is al bekend:

Van Mossel MG BV
Minervum 7001/b
4817 ZL Breda

Hoe zit het met garantie?

De 1.518 kilogram zware MG ZS EV wordt geleverd met een garantie van 5 jaar of 150.000 km op de auto. Voor de aandrijflijn inclusief batterij geldt een garantie van 8 jaar of 150.000 km. De auto wordt daarnaast geleverd met een garantie van 10 jaar op het doorroesten van binnenuit.

Interieur MG ZS EV