Tijanni van Groeningen
Tijanni van Groeningen Nieuws 5 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit lees je in Autovisie nummer 11!

Sinds afgelopen donderdag ligt het nieuwe nummer van Autovisie Magazine weer in de schappen. Dit kun je verwachten!

Deze week hebben we weer genoeg test in petto. Zo rijden we met de imperfecte MASERATI GRECALE en rijden we wat kilometers in de MAZDA CX60, de eerste plug-in hybride van het merk. Bovendien krijgen we ook een eerste indruk van de MERCEDES-AMG GT 63 S E PERFORMANCE 4-DOOR COUPÉ.

De Rit

ALAIN VISSER mocht in 2015 van Geely een nieuw merk bouwen. De introductie van Lynk & Co kwam op een belangrijk moment in zijn leven. Zijn concept was duurzaam, maar afwijkend. Weinigen gaven hem kans van slagen. Nu rijden tienduizenden exemplaren van zijn auto rond dankzij een opvallend huurcontract.

In het nieuwste Autovisie magazine lees je hoe Lynk & Co tot stand kwam en wat we in de toekomst mogen verwachten.

DBX 707

Steeds meer merken komen met SUV’s. Range Rover is ook al enige tijd niet de enige aanbieder van ultra-luxueuze ‘Sport Utility Vehicles’, nu ook Bentley en Rolls-Royce een duit in het zakje doen met respectievelijk de Bentayga en Cullinan. Sportieve merken zoals Lamborghini en Ferrari zijn ook opgevallen dat SUV’s het ideale melkkoetje zijn.

In Sardinië rijden we rond met de splinternieuwe ASTON MARTIN DBX 707 en kijken we hoe hij zich verhoudt tot zijn concurrenten.

Hommel Berlinette

Tussen de Alpine A110 uit de jaren ’70 en die van 2017 gaapt een kloof die het Franse automagazine Echappement gedeeltelijk heeft overbrugd met zijn HOMMEL BERLINETTE van eigen makelij. Een ontmoeting met deze sport- en zelfs racewagen met middenmotor, in deze RS-versie een 2-liter uit de Peugeot 306 S16 met 167 pk.

In Autovisie 11 kom je alles te weten over deze bijzondere Fransoos!

Dubbeltest

‘Last but not least’ hebben we zoals gebruikelijk een dubbeltest om je in te verdiepen. Ditmaal gaan twee uit de kluiten gewassen supermini’s met elkaar de strijd aan. In de nieuwste editie van Autovisie magazine lees je alles over twee A-segmenters. De SUZUKI IGNIS vs. de TOYOTA AYGO X.

Dit alles en nog veel meer lees je nu in het nieuwste magazine! Wil je een abonnement afsluiten, dan lees je op deze pagina hoe je dat moet doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.