Autovisie
Autovisie Nieuws 11 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Deze wansmaak kom je tegen bij autodealers in Dubai

Smaak is niet te koop. Dat is momenteel op de Dubai International Motor Show te zien. Er is veel aandacht voor tuning, want daar houden de rijken in het Midden-Oosten van. Doe maar eens een rondje langs supercardealers in Dubai, dan kom je dit soort wanstaltige creaties tegen.

BMW 760Li

Premier Jan-Peter Balkenende reed ooit in een BMW 760Li. Het is een limousine voor ministeries, die hem altijd in veilig donkerblauw bestellen, niet voor ‘petjes’ met te veel geld.

Mercedes-Benz SLR

Mercedes-Benz SLR McLaren

Je zou zeggen dat een SLR al opvallend genoeg is, maar nee… Blijkbaar voelde de eigenaar van deze Benz zich nog steeds een muurbloempje, want hij gooide er een hele Tupperware Party tegenaan.

BMW Z3

Ach gut, degene die deze BMW Z3 heeft omgebouwd wilde waarschijnlijk als kind al een Mercedes-Benz 300 SL Roadster. Tragisch, hoe dromen uit soms elkaar spatten.

Porsche 911

De oorspronkelijke koper van deze Porsche Gemballa Avalanche had vast iets te compenseren. Want waarom monteer je anders zo’n potsierlijk dienblad achterop je ‘lawine’?

BMW X6

Welja, alsof je met een BMW X6 al niet genoeg weerstand oproept! Daarvoor heeft de meest Badr Hari-achtige P.C. Hoofd-tractor op de markt deze Hamann-schoudervulling echt niet nodig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.