Autovisie
Autovisie Nieuws 31 mei 2016

Stem op je favoriete Car Hits!

In samenwerking met Autovisie hoor je op zaterdag 11 juni om 12.00 uur de Car Hits Top 60 op Radio Veronica. Stem nu op je favoriete Car Hits en maak kans op een compleet geïnstalleerde JBL audio set voor jouw auto!

Breng je stem uit

JBL audio set

In samenwerking met Autovisie en Veronica geeft JBL 3 complete audio sets weg plus installatie! Niet alleen nieuwe JBL speakers maar ook een nieuwe subwoofer en versterkers zorgen voor het optimale geluid in je auto! Daarbij verzorgt JBL ook de installatie. Op basis van jouw voorkeur wordt jouw auto omgebouwd zodat je optimaal van je muziek kan genieten. Stem nu op jouw favoriete hit en maak kans op deze geweldige inbouw installatie van JBL!

Om extra te genieten van de zomer geeft JBL 10 extra zomerpakketten weg inclusief de nieuwe JBL Trip handsfree kit. Des te meer reden om mee te op jouw favoriete Car Hits, en dat kan hieronder!

Actievoorwaarden

  • De afgebeelde producten voor de hoofdprijs zijn slechts ter illustratie. De uiteindelijke producten worden in overleg met jouw uitgekozen.
  • JBL is niet verantwoordelijk voor het later demonteren van de gewonnen producten (bijvoorbeeld bij een lease auto).
  • De inbouw vindt plaats bij een geautoriseerde JBL installateur. De winnaar moet daarvoor bereid zijn met zijn auto naar de plaats van bestemming te reizen en 1 dag achter te laten tijdens de installatie. De locatie/datum van installatie zal in overleg met JBL en de winnaar zijn.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stem op je favoriete Car Hits!
Sluiten