Sjors ten Tije
Sjors ten Tije Nieuws 16 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze BMW X7 pick-up ziet er een stuk beter uit

Kort geleden toonden we foto’s van de BMW X7 pick-up die door stagiairs van het merk waren getekend. Maar dat kon veel beter, dacht professioneel photoshopper Rain Prisk. 

BMW X7 Pick-up Rain Prisk

De BMW X7 pick-up waar BMW laatst mee kwam was een bizar object. De met teakhout afgewerkte laadbak was in gesloten vorm maar 140 cm lang, waardoor ‘ie al niet zo praktisch oogde. Wel was die auto 200 kg lichter dan de reguliere BMW X7, dankzij het werk van slimme studenten. Een lust voor het oog werd het bakbeest daardoor niet. Rain Prisk, photoshopper van beroep, ging daarom zelf aan de slag en liet zien dat een X7 pick-up er helemaal niet zo slecht uit hoeft te zien.

Agressief

Waar het studieobject van de Münchenaren zelf dichtbij het luxe karakter van de auto bleef, doet Prisk het tegenovergestelde. Hij geeft zijn X7 grotere en dikkere banden, meer bodemvrijheid en een veel agressievere uitstraling. De twee achterste deuren heeft hij weg gelaten en dat geeft de auto ook een sportiever karakter. Het spoilertje achter de cabine maakt dat helemaal af. En opeens lijkt een X7 pick-up niet zo’n gek idee.

Ondanks dat de foto’s levensecht lijken, gaat het hier dus om een gephotoshopte afbeelding. Prisk is zeer bekwaam in het bewerken van auto’s en het is daarom zeker aan te raden om eens op zijn website rond te neuzen. Zo tekende hij bijvoorbeeld ook een pick-up van een Lamborghini Urus en een shooting brake van een Mazda MX-5.

Hot

Maar de pick-up lijkt de laatste weken echt hot. Naast de X7 maakte een particulier een ‘ute’ van een Audi A8, en recent verpulverde de Roush F-150 Nitemare een record voor pick-ups door in 3,9 seconden naar de 100 km/h te sprinten. We wachten gerust af welk premium merk binnenkort met een flinke laadbak op de proppen komt.

Zie hieronder de BMW X7 pick-up waar BMW zelf mee kwam:

 

Bron: Rain Prisk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.