Autovisie
Autovisie Nieuws 13 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

BMW Grille Iconic Glow binnenkort ook voor 3 Serie

BMW levert de Grille Iconic Glow-optie voorlopig alleen op de 5 Serie, maar de nierengrille met LED-sfeerverlichting is later dit jaar ook te krijgen op de nieuwe 3 Serie.

Grille Iconic Glow-optie

BMW voegt de Grille Iconic Glow-optie vanaf september dit jaar toe aan de optielijst van de nieuwe BMW 3 Serie. De nieuwe 5 Serie is al te bestellen met de verlichte grille. Wat moet dat kosten bij zo’n 5 Serie? BMW vraagt 549 euro, inclusief de BTW. Dat bedrag is nog zonder montage. Inclusief montage betaal je 715,98 euro. De prijzen voor de BMW 3 Serie zijn op dit moment nog niet bekend.

BMW 540i grille verlicht 2
BMW Grille Iconic Glow – BMW 540i

Mercedes-Benz heeft het ook

BMW is niet enige fabrikant die een verlichte grille op de optielijst heeft staan. Mercedes-Benz levert optioneel een verlichte ster voor de GLC (september 2015 tot heden), de GLE (juli 2015 tot heden) en GL-GLS (maart 2016 tot heden). Dankzij led-technologie licht de ster in de grille op bij het ontgrendelen van de auto met de afstandsbediening en bij het openen van een portier of het kofferdeksel. De functie werkt overigens alleen als de motor is afgezet. Deze optie is alleen leverbaar voor modellen met een in de grille geïntegreerde ster. Kosten: 255,02 euro, exclusief montagekosten.

occasions Duitse sedans
Mercedes-Benz ster verlicht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.