Stijn Kuster
Stijn Kuster Nieuws 26 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Bij deze huizen krijg je een gratis Aston Martin Vulcan, DBX of DB11

Als echte Aston Martin-fan kun je binnenkort in de Aston Martin Residence in Miami wonen. Het appartementencomplex komt naast de Miami River te liggen, met een uitzicht over de Biscayne Bay. De toren telt 65 verdiepingen met 391 appartementen.

In 2022 moet het gebouw opgeleverd worden, maar het ontwerp van het complex is al helemaal afgerond. Geïnteresseerden kunnen dan ook al een woning kopen. Het duurste appartement – met een vraagprijs van ongeveer 50 miljoen dollar – is een penthouse met drie verdiepingen. Maar voor dat geld krijg je niet enkel een woning. Bij dat onderkomen krijg je namelijk een ‘gratis’ Aston Martin Vulcan.

‘Gratis’ Aston Martin

Maar niet alleen bij een woonruimte van 50 miljoen krijg je een Britse automobiel. Want ook een aantal andere kopers van een ‘Signature Residence’ krijgen een gelimiteerde DBX of een DB11. Deze zijn gespecificeerd door Astons creatieve baas Marek Reichman, en krijgen de naam Riverwalk. Hiervan worden er slechts 45 gemaakt, enkel voor de bewoners van dit complex. De unieke exemplaren kun je vervolgens parkeren in de droomgarage van je accommodatie. Prijzen van de accommodaties – waar je een gelimiteerde Aston bij krijgt – lopen van 5,3 tot 7,7 miljoen dollar voor een ‘signature’ (een duur appartement), en beginnen bij 14 miljoen dollar voor een penthouse met één verdieping.

Aston Martin Risidences

50 miljoen

Jammer genoeg kan de toekomstige eigenaar van de Vulcan niet met zijn 7,0-liter V12 flaneren over de boulevard van Miami. De 831 pk sterke, bijna volledig uit koolstofvezel opgetrokken Aston Martin mag enkel op het circuit bereden worden. Al hoeven wij geen medelijden met de toekomstige eigenaar te hebben, want naast de auto ontvangt hij of zij een privé-circuitlidmaatschap en racelessen, om de Aston Martin Vulcan te gebruiken waar-ie voor bedoeld is.

Hoewel deze accommodaties niet voor iedereen zijn weggelegd, is meer dan 60% van de woningen al verkocht. Over welke accommodaties nog vrij zijn en of er nog woningen met ‘gratis’ Aston Martin beschikbaar zijn, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.