Autovisie
Autovisie Nieuws 18 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Bentley opent superluxe showroom in Dubai

Zevenduizend vierkante meter aan showroom, een daktuin, een speciale VIP-suite en elke avond een lichtshow. Zo koop je een Bentley in Dubai.

160.000

Het is de grootste Bentley-showroom van de wereld met een vloeroppervlakte van zevenduizend vierkante meter. Niet alleen kunnen klanten er naar nieuwe modellen komen kijken, ze kunnen er ook bekijken wat er allemaal mogelijk is. Alle ledersoorten, stiksels, houtsoorten en kleuren zijn te zien in de showroom. Toch is de gevel het meest opvallende onderdeel van het pand. Er zitten 160.000 LEDs in verwerkt die niet alleen alle kleuren kunnen weergeven, maar ook nog als videoscherm kunnen dienen. Alle houtsoorten en kleuren die leverbaar zijn bij Bentley kunnen weergegeven worden op de gevel van het pand.

De meeste onderdelen in de showroom zijn overigens gemaakt van materialen die je ook in een Bentley kunt bestellen. De houtsoorten zijn verwerkt in bureaus en tafels, de ledersoorten in de stoelen en ook in de lift en de metaalsoorten onder meer in de verschillende kasten.

Welkom

Klanten worden ook op een speciale manier verwelkomd bij de grote dealer in Dubai. Als ze aan komen rijden, pikken camera’s de kentekenplaat op en wordt er in een kleine waterval ‘welkom’ met de naam van de klant geprojecteerd. Ook kan een logo, of zelfs de auto van de klant in het water geprojecteerd worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.