Autovisie
Autovisie Nieuws 2 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze Bentley Bentayga Mulliner heeft iets met paarden

 

Zeg Bentley, nou weten we het wel hoor. Door een flinke bak euro’s bij Mulliner achter te laten, kun je een Continental, Mulsanne of Bentayga helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Daar hoeven we niet de hele tijd voorbeelden van te zien.

bentley-bentayga-mulliner-tjc-001

Want dit is er weer een. Het is een Bentley Bentayga V8 of diesel (aan de uitlaten te zien), die is geïnspireerd op The Jockey Club, de grootste organisator van paardenraces in het Verenigd Koninkrijk. En dat is vooral in het interieur te zien, waar Mulliner heeft gekozen voor zadelleer, tweed en sierlijsten van notenhout.

Geen chroom

Aan de buitenkant valt natuurlijk de groene carrosseriekleur op. Het is geen British Racing Green, maar een tint die door het leven gaat als Spruce. Daarbij heeft Mulliner het chroom van deze Bentayga gestript en vervangen door zwarte accenten (staat de SUV beter, als we zo vrij mogen zijn). De Jockey Club-Bentley staat volgende week niet op Genève, maar half maart wel op het Cheltenham Festival. Ook belangrijk, het Cheltenham Festival.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.