Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 24 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Nu ook Air Miles sparen bij het opladen van je elektrische auto

Het opladen van een elektrische auto drukt het traditionele tanken steeds meer naar de achtergrond. Hierdoor bieden aanbieders van elektrische laadoplossingen steeds vaker de bijbehorende extra’s aan die we voorheen alleen kenden van het tanken.

Bij het tanken van benzine of diesel is het al jarenlang een goed gebruik dat je daarmee kunt sparen voor verschillende cadeautjes zoals gratis koffie of broodjes, brandstofkorting of een wasbeurt voor je auto. En dat spaarsysteem is er nu ook voor elektrische rijders die gebruikmaken van de Shell Recharge App.

Air Miles bij het opladen

De welbekende Air Miles – waarbij het tegenwoordig om meer gaat dan alleen het sparen voor een vliegreis of leuke uitjes – kunnen nu ook worden verkregen bij het opladen van je batterij bij een laadpunt van Shell Recharge. Je spaart 1 Air Mile voor elke kWh die je laadt.

Dat sparen gaat super eenvoudig met de Shell Recharge App. Deze app dient ook als ideaal middel om snel beschikbare laadpunten te vinden uit het netwerk van meer dan 300.000 publieke laadpunten in Europa. De app geeft onder meer een duidelijk overzicht van tarieven en je laadgeschiedenis.

Beloning voor opladen

Om Air Miles te sparen met Shell Recharge open je de app en koppel je jouw Air Miles-kaart bij acties en kortingen. Dat kost je slechts 2 minuten. Daarvoor ontvang je eenmalig ook nog eens 500 Extra Air Miles na je eerste laadbeurt. Daarna spaar je automatisch 1 Air Mile per kWh bij elke laadsessie bij een Shell Recharge-snellader. Dat laden is trouwens heel makkelijk dankzij het uitgebreide netwerk aan laadpalen van Shell.

Handige app

Waar die meer dan 300.000 laadpunten zich bevinden, is eenvoudig te zien dankzij de Shell Recharge App. Omdat je ook kunt zien of aan laadpaal bezet of vrij is, kom je niet meer voor vervelende verrassingen te staan.

Grootste oplaadnetwerk van Europa

De Air Miles ontvang je door je auto bij een Shell-station op te laden waar Shell Recharge snelladers te vinden zijn. Naast de Shell-stations zijn er ook laders van Shell Recharge bij een groeiend aantal bouwmarken van GAMMA en Karwei. Shell Recharge is hiermee het grootste laadpuntennetwerk van Europa.

De laadpunten zijn gevestigd op locaties waar je je tijd nuttig kunt besteden, wel zo handig! Boodschappen doen, een heerlijke koffie scoren of gebruikmaken van een super schoon toilet en jij en de auto kunnen er weer even tegenaan.

Nadat je jouw Air Miles kaart hebt gekoppeld in de Shell Recharge app, ontvang je 500 Air Miles na je eerste laadsessie van 10 kWh. Vervolgens spaar je 1 Air Mile bij elke 1 kWh. Voor meer informatie kun je hier kijken.

In samenwerking met Shell Recharge

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.