Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is dé kans om voordelig een sportieve Alfa Romeo te scoren (en Alfa Romeo F1 Team poloshirt)

Voor liefhebbers van mooie en sportieve auto’s doet zich een buitenkans voor. Vanaf 19 mei kun je een week lang met korting tot wel 4000 euro verschillende modellen van Alfa Romeo op de kop tikken. En je hoeft niet te wachten op deze auto’s van het stijlvolle Italiaanse merk, want je rijdt er in principe zo mee weg!

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo zet meerdere voorraadauto’s in de spotlights en dat is smullen voor de fans van dit Italiaanse merk. Je kunt bij alle dealers terecht want er is voldoende voorraad aanwezig.

Een van de publiektrekkers tijdens de Ready Set Go-dagen van Alfa Romeo zal de Tonale zijn. Deze auto is gepositioneerd als een stijlvolle, sportieve en veelzijdige crossover-SUV, die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als voor weekenduitstapjes. Het model heeft veel aandacht gekregen van de autopers en het publiek en wordt gezien als een belangrijk model voor Alfa Romeo in het steeds populairder wordende SUV-segment.

De Tonale is een indrukwekkende bolide die opvalt door zijn stijlvolle design, hoogwaardige interieur en geavanceerde hybride aandrijflijn. Hij is uitgerust met hoogwaardige materialen, waaronder leer en aluminium accenten. Het dashboard heeft een modern en strak ontwerp met een 7-inch digitaal instrumentenpaneel en een 8,8-inch infotainmentscherm dat bovenaan het dashboard is geplaatst.

Het is een van de pronkstukken die nu dus tegen gereduceerd tarief te verkrijgen zijn.

De Stelvio

Ook in de aanbieding is de Stelvio. Deze auto kwam eerder op de markt dan de Tonale en was daarmee de eerste SUV van Alfa Romeo. De nieuwe Stelvio heeft een gedurfde, agressieve uitstraling die typisch is voor deze Italiaanse autofabrikant. De slanke, gestroomlijnde carrosserie met scherpe lijnen en hoeken geeft de Stelvio een opvallende uitstraling. Het interieur is al net zo stijlvol en voorzien van hoogwaardige materialen en een intuïtief ontworpen dashboard.

Alfa Romeo Stelvio interieur
Het interieur van de Stelvio

Reserveer proefrit

Je kunt nu heel eenvoudig online een proefrit reserveren. Je bent dan sowieso verzekerd van een modieus Alfa Romeo F1 Team poloshirt . Ben je overtuigd van de auto waar je je rit in hebt gemaakt, dan krijg je een flinke korting die – afhankelijk van het model – kan oplopen tot 4000 euro. En je nieuwe aanwinst staat  binnen no time voor jouw deur te pronken. Wachtlijsten zijn er namelijk niet bij deze actie.

De Giulia

Nog even een lekkermakertje dan uit de etalage van de Ready Set Go-dagen: de Alfa Romeo Giulia. Dit is een luxe sport sedan die qua design, prestaties en technologie de traditie van Alfa Romeo uitstraalt.

Alfa Romeo Giulia
De Alfa Romeo Giulia

Het design van de Giulia is onderscheidend en onmiskenbaar Alfa Romeo. De auto heeft een strakke en atletische uitstraling met een langgerekte motorkap, korte overhangen en een agressieve grille. De vloeiende lijnen en scherpe randen geven de auto een unieke uitstraling die zowel elegant als sportief is. En ook deze auto is nu dus goedkoper te verkrijgen.

De actie van Alfa Romeo loopt van 19 tot en met 27 mei.

In samenwerking met Alfa Romeo

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.