Tijanni van Groeningen
Tijanni van Groeningen Extra 15 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit lees je in Autovisie Magazine nummer 8!

Het nieuwe Autovisie Magazine ligt weer in de winkel! Dit is wat je in nummer 8 kunt verwachten.

De volgende generatie tweezitters van Porsche zal een elektrische aandrijflijn hebben. Voorlopig kunnen we nog even genieten van het beste dat Porsche te bieden heeft met de CAYMAN GT4 RS. Hoe goed is-ie? De Cayman maakt een oorverdovende herrie. Hier zal met de nieuwe generatie elektrische Porches verandering in komen. Elektrische auto’s hebben een andere aanpak nodig wat betreft akoestiek, trillingen, vibraties en radiogolven. RENAULT weet dit als geen ander en heeft daarom ‘dode’ kamers ontwikkeld waar ze aan het geluid van hun EV’s kunnen knutselen. Wij mochten een kijkje nemen. Lees het verhaal in Autovisie magazine 8.

De Rit

HENDRIK FISKER doet nogmaals een poging om de autowereld te veroveren met een elektrisch model. Tien jaar geleden eindigde zijn eerste poging met de Fisker Karma in een regelrecht fiasco. Het nieuwe avontuur met de Fisker Ocean gaat volgens Fisker anders uitpakken.

We hebben wat betreft elektrische SUV’s in Autovisie Magazine 8 ook nog het een en het ander te vertellen over de NISSAN ARIYA. Maakt het tweede elektrische model van Nissan kans tussen de verkooptoppers in elektrisch autoland?

Hybride krachtpatsers in het Autovisie Magazine

Lexus komt relatief laat met een PHEV premium mid-size SUV. We zetten de LEXUS NX tegenover de AUDI Q5 die al een aantal jaar beschikbaar is als plug-in hybride. We vergelijken alles van ontwerp en design tot prestaties en verbruik. Welke SUV komt als winnaar uit de strijd? Lees het in het nieuwste Autovisie Magazine en kom erachter!

Heb je geen behoefte aan een hypermoderne SUV, maar zoek je meer iets in de richting van een klassieke cabrio? Lees dan onze occasion reportage over de SAAB 9-3 CABRIOLET en de CHRYSLER LEBARON CONVERTIBLE. Welke auto past het beste bij jou?

Techno Classica

Door de coronacrisis kon de TECHNO CLASSICA tot twee keer toe niet doorgaan. In het laatste weekend van maart ging het echter weer van start, Autovisie was van de partij. De sfeer in de Essense beurshallen was helaas niet als vanouds. De hallen stonden een stuk minder vol dan voorheen. Desalniettemin was er genoeg voor de liefhebber om van te watertanden.

Autovisie Magazine nummer 8 ligt nu in de winkel. Wil je een abonnement afsluiten, dan lees je op deze pagina hoe je dat moet doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.