Autovisie
Autovisie Extra 10 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

4 must-haves: Lamborghini Aventador Liberty Walk en meer!

Autoliefhebberij, het draait om zoveel meer dan alleen auto’s. Of je nu racet op het circuit of modelauto’s spaart, binnen de autowereld vind je verschillende hobby’s. Wij selecteren vier toffe must-haves voor jou als autofanaat.

Lamborghini Aventador Liberty Walk AUTOart € 275,-

Je bedenkt het niet, maar er bestaan mensen voor wie zelfs een Lamborghini te ‘tam’ is. Dat geldt zelfs voor een supercar als de Aventador. Het prestatievermogen vinden ze wel voldoende, met een sprintje naar 100 km/h binnen drie seconden, maar dat uiterlijk? Hm… te tam! Als het geld maar tegen de plinten blijft klotsen, neem je contact op met de Japanse tuner Liberty Walk. Die biedt een ‘bodykit’ aan om de standaard-Lambo wat meer aanzien te geven. Wil je eerst eens kijken hoe dat eruit gaat zien? Dan is hier een mogelijkheid. Het eveneens Japanse AUTOart maakt een fabelachtig goed model in 1 op 18, waarvan ook nog eens ‘alles open kan’ met minimale sluitnaden. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Yakima Solar dakkoffer € 1299,-

Het voordeel van een dakkoffer is dat je extra laadruimte hebt. Het nadeel is dat hij voor lawaai zorgt, je beperkt in je snelheid en slecht is voor het verbruik. Gelukkig heeft deze dak-koffer van Yakima een aantal extra pluspunten om hem iets aantrekkelijker te maken. Deze is namelijk ook makkelijk te installeren, heeft dual-side openingen én beschikt over een zonnepaneel. De stroom die hiermee wordt opgewekt, kun je gebruiken om je telefoon of andere apparaten mee op te laden. Handig als je op de camping staat.

Berluti x Bang & Olufsen Beosound Balance € 4200,-

Het ene is een herenmerk dat het gebruik van leer tot kunst heeft verheven, het andere staat bekend om geweldig klinkende en vooral stijlvolle speakers. Twee totaal verschillende bedrijven, maar toch voelt deze samenwerking logisch aan. Waarschijnlijk omdat daar onweerlegbaar bewijs voor is. Samen hebben Berluti en Bang & Olufsen namelijk een aantal producten een nieuwe look gegeven. In het geval van de Beosound Balance is dat met een stijlvol leren jasje. Prachtig voor de ogen en uiteraard ook voor de oren, minder voor de portemonnee. De invloeden van Berluti dringen namelijk ook door tot het prijskaartje.

Peugeot E-Legend, VOXxi9 € 56-

De Peugeot e-Legend is zo’n auto waarin velen zichzelf over een paar jaar best zien rijden. Natuurlijk dient de inmiddels klassieke 504 Coupé als inspiratie, maar het voert te ver om dit ‘retrodesign’ te noemen. Het rare is: er kwam maar geen miniatuur van die prachtige Peugeot. Tot nu. VOXxi9 is geen merk dat veel verzamelaars kennen, maar het model is prachtig van vorm, detail en lakwerk. Hierop zitten diverse verzamelaars echt te wachten!

Ga voor veel meer actueel miniatuurautonieuws naar www.namac.nl. Uiteraard is elke verzamelaar van miniatuurauto’s lid van de NAMAC!

Deze pagina kwam tot stand in samenwerking met Manners.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.