Stijn Kuster
Stijn Kuster Campers 26 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

De ultieme autoliefhebbers-camper is klaar voor een circuitvakantie

Wanneer je als autoliefhebber het geluk hebt een sportwagen te kunnen kopen en je hiermee dolgraag de circuits van heel Europa wilt bedwingen, dan biedt Duitse camperfabrikant Dembell misschien wel de ideale camper aan.

In het gigantische gevaarte is namelijk plek voor een kleine auto. Alhoewel klein, er is ruimte voor een auto van 4 tot 4,5 meter lang. Een Jaguar F-Type zou dus mooi mee kunnen op vakantie.

De camper is een villa op wielen

Maar de camper biedt veel meer dan enkel een handige rollende garage. De drieassige Mercedes-Benz Actros is een ware villa op wielen. Het verblijf is namelijk niet één grote ruimte, maar kent daadwerkelijk verschillende kamers.

Camper, autoliefhebber
(Afbeelding: Dembell)

Om te beginnen is er een riante uitschuifbare woonkamer. Vanaf de bank kijk je op de keuken die volledig is voorzien van Miele-apparatuur. De koelkast is 224 liter groot en tussen de inductieplaat en de spoelbak is voldoende werkruimte. Onder het blad vind je een grote oven.

Italiaans design

Loop je door naar de badkamer dan zie je naast het toilet en grote wasbak ook een volwaardige douche. Het design van de ruimte is volledig in stijl met de rest van de camper waarover een Italiaans ontwerpbureau goed heeft nagedacht.

Camper, autoliefhebber
(Afbeelding: Dembell)

Achterin de camper – boven je sportwagen – biedt de camper een tweepersoonsbed van 200 bij 200 centimeter. Voor dit bed hangt een grote televisie van 50 inch.

Een plezier om in deze camper te rijden

Maar niet alleen op bestemming waan je je in een luxe. De vier afzonderlijke zetels voorin de camper hebben elk luchtvering en zijn gekoeld. Er zit zelfs een massagefunctie in de stoelen. Boven de zitplaatsen hangt een queensize bed van 160 bij 200 centimeter waar kinderen of gasten kunnen overnachten.

Camper, autoliefhebber
(Afbeelding: Dembell)

De camper is 27 augustus te bewonderen op de Caravan Salon in Düsseldorf. Hier zullen ook verdere details worden bekendgemaakt. Hoeveel de vrachtwagen-camper kost is vooralsnog onbekend.

Meerdere campers voor autoliefhebbers

Wel kunnen wij inschatten wat hij ongeveer gaat kosten. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen neemt ons mee op droomvakantie in de Concorde Centurion van 800.000 euro.

(Afbeelding: Dembell)
(Afbeelding: Dembell)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.