Ramon Mens
Ramon Mens Archief 23 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Shell V-Power: Voor optimale prestaties en efficiency

Met Shell V-Power komt u verder. De premium brandstof beschermt niet alleen uw motor beter, maar zorgt ook voor verbeterde prestaties en een grotere efficiency.

172095 Online_Vettel_Video_Stills_2000x816PX_wide3

Daarbij tankt u met Shell V-Power – dat samen met Ferrari is ontwikkeld – de beste brandstof die Shell heeft. Het verwijdert viezigheid en beschermt daarmee de krachtbron van uw auto. Dat is nodig, want in de laatste jaren zijn motoren kleiner en zuiniger geworden, waardoor de brandstof aan veel zwaardere omstandigheden wordt blootgesteld. Er is meer wrijving en meer kans op warmte en vuil. Shell V-Power helpt om dat te voorkomen, waardoor de prestaties beter worden.

Betere efficiëntie

In vergelijking met andere brandstoffen heeft Shell V-Power Benzine bijvoorbeeld drie keer zoveel moleculen die reinigen en beschermen. Bovendien is de premium benzine drie keer actiever in het verminderen van wrijving, waardoor de efficiëntie van een motor groter wordt.* Het bijzondere aan Shell V-Power Diesel is daarbij zijn vermogen om brandstofinjectoren schoner te maken, schoner te houden en de motor weer tot 100 procent te laten presteren.

Klik hier voor meer informatie over Shell V-Power

*In vergelijking met Shell FuelSave Benzine

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.