Isabel Michelotti
Isabel Michelotti Archief 22 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

RAM 1500: Maak de Amerikaanse droom waar

There is no substitute for cubic inches. Want in de RAM 1500 Classic Laramie leveren die ruim 400 pk en een trekgewicht van 3500 kg. Altijd al gedroomd van zo’n pick-up truck? Dan is AEC Europe er om die Amerikaanse droom waar te maken.

Het Duitse bedrijf met Canadese roots is de officiële Dodge- en RAM-importeur voor Europa. Nieuw in het leveringsprogramma is de RAM 1500 Classic Laramie. De bestseller uit de Verenigde Staten haalt 401 pk uit een 5,7 liter Hemi-V8, is extreem comfortabel, buitengewoon rijk uitgerust en biedt zeeën… nee, oceanen aan ruimte. Hij is de ultieme ‘instaptruck’, met een consumentvriendelijke instapprijs van 42.900 euro.

Direct klaar voor gebruik
AEC Europe heeft een groeiend netwerk erkende dealers dat Amerikaanse pick-up trucks en muscle cars in gehomologeerde staat aflevert. De auto’s zijn daarom direct klaar voor gebruik, zodat klanten er verder niets meer aan hoeven te doen. AEC zorgt ervoor dat de voertuigen worden voorzien van onderzijdecoating, gesealde holle ruimtes (op niet alle Amerikaanse auto’s is dat standaard) en een Europese trekhaak. Ook zijn er verschillende garantie-opties.

Speciale april-aanbieding
De RAM 1500 Classic – die een trekgewicht heeft van 3500 kg – wordt standaard geleverd met 20-inch verchroomde wielen, verchroomde bumpers, buitenspiegels en deurgrepen, vierwielaandrijving, een verwarmbare achterbank, treeplanken, keyless go, een met leer bekleed interieur en nog veel meer. Tot eind april 2019 is hij te leasen tegen een extra aantrekkelijk bedrag. Kijk op aeceurope.com voor de mogelijkheden en kijk of er een AEC-dealer bij jou in de buurt is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.