Isabel Michelotti
Isabel Michelotti Archief 8 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Financial Lease ZZP: Voordelig leasen voor ondernemers

Nederland kent meer dan 1,2 miljoen zzp’ers. En die kunnen allemaal voordelig een auto leasen via Financial Lease ZZP. Dat geldt dus ook voor startende ondernemers.

Financial lease is een goedkopere vorm van leasen die op een aantal belangrijke punten verschilt van operational lease. Bij financial lease is niet de leasemaatschappij economisch eigenaar van de auto, maar bent u dat zelf. Dat betekent dat u recht heeft op investeringsaftrek en na het leasecontract ook juridisch eigenaar wordt van de auto. Er is bovendien geen kilometerbeperking. U betaalt een vast bedrag per maand, maar regelt zelf de verzekering en het onderhoud.

Tweedehands auto’s

De looptijd, slottermijn en aanbetaling bepaalt u zelf. Financial lease biedt heldere voorwaarden en geen verrassingen achteraf. U kunt kiezen uit btw en marge auto’s, maar voor btw-plichtige ondernemers is een btw auto interessanter dan een marge auto. Tweedehands exemplaren zijn bij Financial Lease ZZP nooit ouder dan acht jaar en hebben een tellerstand lager dan 200.000 kilometer. Daardoor zijn ze een stuk goedkoper om te leasen, maar nog altijd betrouwbaar.

Ook als startende ondernemer

Financial Lease ZZP is er voor iedere zelfstandig ondernemer – of het nou gaat om een eenmanszaak of een besloten vennootschap – en neemt uw leaseaanvraag direct in behandeling. Zo heeft u de volgende dag al een scherpe, vrijblijvende offerte voor een personenauto of bedrijfswagen, met de voor u best passende voorwaarden. Leasen via Financial Lease ZZP kan zonder jaarcijfers en ook als startende ondernemer.

Auto bij u in de buurt

Financial Lease ZZP is onafhankelijk en werkt samen met meer dan 350 dealerbedrijven in Nederland. Via uw postcode kunt u dus snel een auto bij u in de buurt vinden. Wilt u als zelfstandig ondernemer binnen 24 uur in een nieuwe of tweedehandse leaseauto rijden? Bereken dan uw leasetermijn met de financial lease calculator van Financial Lease ZZP. En ontvang het voordeligste leasevoorstel van Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.