Ramon Mens
Ramon Mens Video 9 nov 2016
Leestijd: 2 minuten

Top 5: Uitgesproken presidentiële limo’s voor Trump

De laatste stemmen worden officieel nog geteld, maar hij heeft zijn overwinningsspeech al achter de rug. Donald Trump is de 45e president van de Verenigde Staten. Als een van de meest uitgesproken kandidaten ooit wist hij de Amerikaanse kiezer te overtuigen. Nu rest de vraag: wat gaat hij rijden als president? Wij doen alvast vijf wilde suggesties.

Obama had ‘The Beast’, een zwaar bepantserde carrosserie van een Cadillac op een chassis van een truck. Een nieuwe president betekent vaak ook een nieuwe presidentiële limousine en Trump lijkt ons nu niet bepaald een persoon die genoegen neemt met een tweedehandsje… Eind jaren 80 ontwierp hij twee limousines op basis van een Cadillac, de Trump Executive Series en de  Trump Golden Series. Beide auto’s waren nog veel luxueurzer dan wat Cadillac op dat moment leverde en werden omebouwd door Dillinger Coach Works. Als president van de Verenigde Staten zal hij waarschijnlijk geen tijd hebben om zijn eigen auto’s te ontwerpen, dus daarom deze top vijf.

5. Lamborghini Aventador Limousine

Knaloranje met een schreeuwende V12. Best toepasselijk, deze Lamborghini Aventador Limousine.

4. Chevrolet Camaro Limousine

De Lamborghini mag dan een aantrekkelijke keuze zijn, Amerikaans is hij niet. Daar kom je niet mee weg als ‘Make America Great Again’ je verkiezingsleus is. Daarom is een Camaro met vleugeldeuren wellicht verstandiger.

3. Monster Truck Limousine

Veel extremer dan dit wordt het niet. Maak kennis met de ‘Sin City Hustler’, een Monster Truck Limousine.

2. International LoneStar Limousine

‘The Beast’ mag dan gebouwd zijn op een vrachtwagenchassis, deze International LoneStar Limousine ís een vrachtwagen die omgebouwd is tot superluxe limousine.

1. De allerlangste

Aangezien Trump al ervaring heeft met omgebouwde Cadillacs, kan er eigenlijk maar een auto bovenaan staan: de allerlangste Cadillac Limousine ooit gebouwd. Nu gaat dit exemplaar al even mee, dus is het misschien tijd voor een nieuwe. Met 26 wielen en een lengte van ruim 30 meter wordt het niet gekker dan deze limousine. Er is een jacuzzi, een zonnedek en ook ruimte om een helikopter te landen.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.