Autovisie
Autovisie Video 8 apr 2015
Leestijd: 2 minuten

Sneak preview Autovisie magazine editie 8

Mooie lentedagen zijn in aantocht. En ook in Autovisie magazine nemen we deze editie de eerste vroege zonnestralen tot ons. California dreamin’ met een Mercedes-AMG GT S versus Porsche 911 Turbo S. Of wat dacht u van premium cabrio’s voor de prijs van een Aygo? Een kleine sneak preview van het magazine dat morgen bij u als trouwe abonnee op de deurmat of in de winkelschappen ligt. Of nog makkelijker, digitaal op uw iPad.

 

Reportage: Mercedes-AMG GT S vs. Porsche 911 Turbo S

Is de Mercedes-AMG GT S de beloofde Porsche-killer? Jaco Bijlsma ging op jacht naar het antwoord en hield daarbij zijn benchmark, 911 Turbo S, loepzuiver in het vizier. Geniet mee met een momentje California dreamin’.

“De hemel trekt automatisch open als je met dit automobiele zonnekanon komt voorrijden”

 

De Rit: Jordy Dost van JD Customs

Doe maar normaal dan doe je al gek genoe, dat is het Nederland van muisgrijze muesli-mobielen en lafzwarte leasebakken het adagium. Maar Jordy Dost roeit met zijn tuning- en wrapfirma JD Customs tegen de stroom op. Hij zit creaties neer die je in Dubai verwacht, niet in Bergschenhoek.

“Je zou kunnen zeggen dat onze mond-tot-mondreclame plaatsvindt in de kleedkamers van de betaaldvoetbaltop”

 

Stuurmanswegen: Thüringer Wald per Corvette Convertible

Met een Corvette Convertible heb je in Nederland weinig te zoeken. Daarom namen we ‘m mee op onze zoektocht naar de mooiste wegen in het Oost-Duitse Woud Thüringen.

“De tomeloze werklust van de 466 pk sterke V8-motor maakt een automaat volkomen overbodig”

 

Vintage: Reünie van Car of the Year-winnaars

De menukaart van de Auto van het Jaar is na meer dan vijf decennia rijk gevuld. We proefden rond Landgoed de Salentein in Nijkerk van vier heel verschillende auto’s die de meest prestigieuze autoverkiezing wonnen.

“De soepele tweeschijfs rotatiemotor van de NSU draait soepel en volledig trillingsvrij”

 

Reportage: cabriolet rijden voor 10 mille

Altijd al gedagdroomd van open rijden? Dan is dit het jaar om op te houden met fantaseren en de stap te zetten. Voor de prijs van een nieuwe Aygo koop je een goede gebruikte premium cabrio. Laat de lente maar komen. Olof van Joolen ging op pad met drie fraaie, betaalbare exemplaren.

“De 325Ci Cabrio maakt indruk door de manier waarop hij er na dertien jaar nog bij staat”

 

Lees Autovisie magazine digitaal

De laatste editie van Autovisie Magazine is vanaf morgenvroeg ook te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees).

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.