Autovisie
Autovisie Video 17 jan 2017
Leestijd: 2 minuten

Opgefriste Ford Mustang te vroeg naar buiten

De Ford Mustang is nog maar net op de markt, maar krijgt toch alweer een nieuw uiterlijk voor modeljaar 2018. We hoeven niet langer te gissen hoe hij eruit komt te zien, want in een video is de auto al volledig te bekijken.

Minder bruut…

De scherpe randjes lijken er wel een beetje vanaf, als je hem van de voorkant bekijkt. Niet alleen heeft de voorbumper een strakkere vorm gekregen, ook de motorkap heeft zijn ‘powerdome’ niet meer. Toch kijk je hier echt naar de nieuwe generatie Ford Mustang. Dit exemplaar is zelfs uitgerust met het optionele (en voor de Europese Mustang standaard) Performance Pack. De koplampen hebben ook een nieuwe vorm gekregen en lopen nu naar beneden af, in plaats van omhoog. De luchtinlaten zijn verder naar de hoeken geplaatst, zodat hij breder oogt. Kijk je verder naar beneden, dan moet je goed kijken om de voorspoiler te zien. Bekijk je de auto van de zijkant, dan zie je pas goed hoe groot die voorspoiler in werkelijkheid is.

… of toch niet?

Bekijk je de vernieuwde Ford Mustang van de achterkant, dan is het juist een heel ander verhaal. Door de achterspoiler heeft de achterkant meer weg van die van de Mustang GT350, maar ook de nieuwe vorm van de achterbumper helpt daarbij mee. Ook kun je hem laten voorzien van een sportuitlaat, die niet alleen fors meer geluid moet produceren (een van de grootste kritiekpunten op de auto), maar ook meteen vier uitlaatsierstukken heeft. Zo wordt het helemaal een GT350 Light. De sportuitlaat komt niet alleen voor de V8, maar ook voor de Mustang met EcoBoost. Die versie gaat dan meer klinken als een Ford Focus RS.

Ford Mustang 2018 - Autovisie.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.